Programma meivakantie BSO Het Mirakel - Regenboog & Klinker - 29 april t/m 10 mei 2024
20240312 ketting
We gaan op reis, ga je mee? 
Bekijk hier waar we heen gaan en wat we er gaan doen

Goed om te weten: de vakantieopvang vindt plaats bij kindcentrum Het Mirakel. 

Groetjes,
BSO Team Woudhoek

Programma Voorjaarsvakantie BSO Het Mirakel - Regenboog & Klinker - 19 t/m 23 februari 2024

Kom jij ook naar de voorjaarsvakantie? Leuk! We gaan weer allemaal leuke activiteiten ondernemen. De vakantieopvang vindt plaats bij kindcentrum Het Mirakel. Lees hier het complete programma. 

Programma Kerstvakantie BSO Het Mirakel - Regenboog & Klinker - 25 december 2023 t/m 5 januari 2024

20231107 wintersneeuwbol vierkant
Het einde van het jaar is in zicht. Tijdens de kerstvakantie ondernemen we allemaal leuke activiteiten, bekijk ze hier. Wij zien jou graag in de kerstvakantie! 

Goed om te weten: de vakantieopvang is voor de kinderen van BSO Mirakel, BSO Regenboog en BSO Klinker en vindt plaats bij Kindcentrum Het Mirakel.

Feestelijke groeten,
BSO Team Woudhoek


Programma herfstvakantie BSO Het Mirakel - Regenboog & Klinker - 16 t/m 20 oktober 2023

202309 kunstHoi allemaal, komen jullie in de herfstvakantie naar de BSO? Leuk! We hebben een cool activiteitenprogramma voor jullie klaarstaan, helemaal in het thema kunst. Lees hier wat we allemaal gaan doen!

En goed om te weten, de herfstvakantie vindt plaats bij kindcentrum Het Mirakel voor de kinderen van BSO Mirakel, Regenboog en
Klinker.

Nationale Buitenspeeldag - 14 juni 2023

Op woensdag 14 juni organiseerden kindcentrum Het Mirakel, Regenboog en Klinker weer de Nationale Buitenspeeldag. Tijdens de Nationale Buitenspeeldag worden kinderen gestimuleerd om buiten te spelen en sporten. Het team had er weer veel zin in want door corona kon het evenement helaas een aantal jaar niet doorgaan. De kinderen waren het overigens niet vergeten. De schoolpleinen van basisschool De Regenboog en Klinker stroomden vol met kinderen uit de wijk. Dit jaar was het thema circus. Er waren diverse activiteiten, zoals racen over de stormbaan, een coole glittertattoo zetten, een clownsmuts knutselen, langs bij clown Kim die diverse ballonfiguren maakte, blik gooien, sticks vangen, popcorn snacken & als klap op de vuurpijl stond ook circus Hannes & Co daar met diverse circus attributen. Het was een mooie zonnige dag en we kunnen terugkijken op ruim 300 kinderen die weer een geweldige middag hebben beleefd. 

20230629 nat buitenspeeldag 120230629 nat buitenspeeldag 2



 

 

 

 




Programma meivakantie BSO Het Mirakel - Regenboog & Klinker - 24 april t/m 5 mei 2023
202303 lente
Hey allemaal, komen jullie ook deze vakantie weer doorbrengen met ons ? We hebben een leuk activiteitenprogramma voor jullie
klaarstaan! Klik hier voor het complete programma. De opvang is geclusterd bij Het Mirakel, daar starten en eindigen we. 

Groetjes,
het BSO-team van Het Mirakel, De Regenboog en KlinkerKids


Programma herfstvakantie BSO Het Mirakel - Regenboog & Klinker - 24 t/m 28 oktober 2022
202204 oranjeboven
Kom jij ook naar de BSO in de herfstvakantie? Er staat weer een cool programma voor jullie klaar! De herfstvakantie vindt plaats bij kindcentrum Het Mirakel voor de kinderen van BSO Mirakel, Regenboog en Klinker. Tot dan! Klik hier voor het complete programma.

Groetjes,
het BSO-team van Het Mirakel, De Regenboog en KlinkerKids

Programma meivakantie BSO Het Mirakel - Regenboog & Klinker - 25 april t/m 06 mei 2022
202204 oranjeboven
Wij hebben een programma compleet in het thema lente, en een beetje Koningsdag, voor jullie samen gesteld en hebben er in super veel zin in!
Klik hier voor het complete programma. De opvang is geclusterd bij Het Mirakel, daar starten en eindigen we. 

Groetjes,
het BSO-team van Het Mirakel, De Regenboog en KlinkerKids

Programma kerstvakantie BSO Het Mirakel - Regenboog & Klinker 27 december 2021 t/m 07 januari 2022

Wij hebben weer een super leuk programma voor jullie samen gesteld en hebben er in super veel zin in!
Klik hier voor het complete programma. De opvang is geclusterd bij Het Mirakel, daar starten en eindigen we. Boven het programma staat daarom bij alle locaties Het Mirakel.  

Groetjes,
het BSO-team van Het Mirakel, De Regenboog en KlinkerKids

Programma voorjaarsvakantie BSO Het Mirakel - Regenboog & Klinker 26 april t/m 07 mei 2021

202104 tulpen
In de meivakantie gaan we Nederland als vakantieland ontdekken! Wat is er allemaal te doen en te ontdekken in Nederland.
Klik hier voor het complete programma.

Nu de BSO-groepen weer open gaan maken we er een gezellige boel van in de meivakantie! De opvang is geclusterd bij Het Mirakel, daar starten en eindigen we. Boven het programma staat daarom bij alle locaties Het Mirakel. Opgeven kan tot en met dinsdag 20 april. Indien u pas later aangeeft gebruik te willen maken van de vakantie opvang dan kan het voorkomen dat de clustergroep vol is. Dus wees er snel bij! 

Groetjes,
het BSO-team van Het Mirakel, De Regenboog en KlinkerKids

Locatie specifiek stappenplan heropening BSO Het Mirakel - Regenboog en Klinker
Vanaf 19 april 2021 is er aangepast beleid bij de BSO i.v.m. het coronavirus. Zie hiervoor het: Locatie-specifiek stappenplan heropening BSO.

VKV in de voorjaarsvakantie - 25 februari 2021

Net zoals de andere opvangsoorten was de VKV vanaf 16 december '20 t/m 7 februari '21 gesloten. Het was een feest om alle kinderen weer vanaf 8 februari te mogen ontvangen! Normaal gesproken is de VKV gesloten tijdens de schoolvakanties, dat zou betekenen dat na 2 weken VKV, deze weer een week dicht zou zijn. Een aantal Pedagogisch Medewerkers wilde er juist voor zorgen dat de kinderen deze week niet weer voor een dichte deur kwamen te staan en hebben daarom het voorstel gedaan om open te blijven. Op deze hartverwarmende actie heeft de KomKids-directie zonder twijfel akkoord gegeven.

In deze extra week hebben de kinderen van VKV Klinker, Violier en Regenboog aan extra leuke en leerzame activititeiten kunnen deelnemen. Zo kwam Schiedamse Boekfiets op bezoek en werd het boek 'Ik zou wel een kindje lusten' voorgelezen. 

20210225 boekfietsklinker
























9-2-'21: Update voorjaarsvakantie BSO

Met de winterse taferelen van afgelopen dagen komt de voorjaarsvakantie (20-28 februari) snel dichterbij. Aangezien de Buitenschoolse Opvang (BSO) voorlopig nog gesloten is, betekent dit dat de vakantieopvang er ook anders uit gaat zien dan gebruikelijk. Wat dit voor u betekent leest u hier.

Ondertussen bij VKV De Regenboog - 22 januari 2021
De kinderen van VKV de Regenboog kwamen op vrijdag 22 januari langs om een leuke goodiebag op te halen voor de Nationale Voorleesdagen. In de goodiebag zaten verschillende knutsels van het boekje die dit jaar centraal stond: 'Coco kan het'. Thuis konden de kinderen hiermee aan de slag gaan. Van al het harde werken krijg je trek, allerlei lekkernijen mochten dan ook niet ontbreken in de goodiebag. Het boekje 'Coco kan het' werd deze ochtend ook voorgelezen aan de kinderen. We hadden de kinderen erg gemist en het was fijn om iedereen weer te kunnen zien! 
20210205 Voorleesochtend VKV De Regenboogjes





















Programma voorjaarsvakantie BSO Het Mirakel - Regenboog & Klinker 22 t/m 26 februari 2021

Hoewel de noodopvang ten minste tot 7 februari duurt, zijn wij alweer volop bezig met het opstellen van het vakantieprogramma voor de voorjaarsvakantie. Gewoon omdat we positief blijven en vooral hopen dat dan alle kinderen weer gezellig gebruik kunnen maken van de opvang.

202101 carnaval voorjaarWel is ervoor gekozen om de inschrijvingen voor de voorjaarsvakantie uit te stellen tot na dinsdag 2 februari, omdat we dan verwachten een beter beeld te hebben van de situatie na 8 februari. U hoeft zich dus op dit moment nog niet in te schrijven. U ontvangt hier binnenkort meer informatie over.

Kom jij ook gezellig naar de voorjaarsvakantie? De hele week staat in het teken van het voorjaar en carnaval. Natuurlijk mogen alle kinderen de hele week verkleed komen!
Goed om te weten: i.v.m. de komende werkzaamheden die plaats gaan vinden op Het Mirakel, zal de
voorjaarsvakantie plaatsvinden op kindcentrum Klinker.

Ondertussen op de TSO - december 2020
In de weken voorafgaand aan de Kerst hebben de kinderen tijdens de TSO kaarsjes versierd met glitters, lintjes en kerstfiguurtjes! 
202012 tsoregenboog kaarsjes
















Kerstvakantie programma BSO Het Mirakel - Regenboog & Klinker van 21 december 2020 t/m 1 januari 2021
2020 hands gloves holding snowball
Of het echt gaat sneeuwen weten we nog niet, maar ook als dat niet zo is gaan we er een gezellige vakantie van maken met veel sneeuw!

Klik hier voor het complete programma. Goed om te weten: we starten en eindigen bij Het Mirakel.

Groetjes,
het BSO-team van Het Mirakel, De Regenboog en KlinkerKids


Herfstvakantieprogramma BSO Het Mirakel - Regenboog & Klinker 19 oktober t/m 23 oktober 2020

Kids in a rain coats. Children in a park. Het thema van deze vakantie is 'herfst'. Waar denk jij dan aan? Wij: de natuur in, de leefwijze van egels onderzoeken, regen trotseren, bladeren zoeken waarmee je kunt knutselen en veel gezelligheid. Het kan zo gek niet deze vakantie of we hebben er een leuke activiteit voor gemaakt! Klik hier voor het complete programma. Goed om te weten: we starten en eindigen bij Het Mirakel.

Groetjes,
het BSO-team van Het Mirakel, De Regenboog en KlinkerKids

Programma BSO meivakantie Het Mirakel - Regenboog & Klinker 2020
2020 KoningsdagNieuwsgierig naar wat wij gaan doen van 27 april t/m 8 mei? Klik hier voor het complete programma.

Aanmelden voor deze vakantie kan via de digitale KomKids-omgeving (zowel via de app als via de website). Ga naar het kopje 'opvang', vervolgens naar de maand 'april' en ziet daar oranje gekleurd de dagen in de vakantie die nog te bevestigen zijn. Op deze manier kunt u uw kind(eren) aanmelden of afmelden. Aanmelden kan tot  uiterlijk 4 weken voor de vakantie.