komkids-30Ook tijdens de schoolvakanties zorgt KomKids ervoor dat er voor kinderen van 4 tot 13 jaar van alles is te beleven. Aan de hand van thema's worden er programma's opgesteld met culturele, actieve en creatieve activiteiten en uitstapjes.

Maakt uw kind momenteel geen gebruik van opvang bij KomKids en wilt u toch vakantieopvang afnemen? Dat kan, iedereen is welkom. De medewerkers van de afdeling Service en Advies vertellen u graag meer over de mogelijkheden. U kunt contact met hen opnemen via: service@komkids.nl.

Programma
Tijdens de kortere vakanties stellen de locaties zelf een vakantieprogramma samen. De activiteiten vinden plaats op en rond het kindercentrum. In de zomervakantie pakken we dit anders aan en maken we er een extra groot feest van. Er worden speciale programma's samengesteld, rekening houdend met verschillende leeftijdscategorieĆ«n en interesses. Op deze manier kunt u samen met uw zoon/dochter een topvakantie samenstellen. 

Hoe werkt vakantieopvang?
De vakantieopvang voor schoolgaande kinderen is mogelijk variƫrend van 1 week tot 12 weken per kalenderjaar. De afname van het totaal aantal weken vakantieopvang zal op jaarbasis worden afgesproken en de kosten worden per maand aan de ouder/verzorger berekend. De tarieven voor de vakantieopvang vindt u hier

Wij vragen u om uiterlijk 4 weken voor een schoolvakantie (op uitnodiging van het kindercentrum) aan het kindercentrum doorgeven of u gebruik wilt maken van een (of meer) week/weken vakantieopvang van het totaal afgesproken aantal weken vakantieopvang. Dit is erg belangrijk want niet-gebruikte weken, worden niet terugbetaald.