SummerKids: een onvergetelijke zomer!20180430 AfbeeldingSummerKids2018

Yes! De zomervakantie komt er weer aan, tijd voor: SummerKids, het BSO zomervakantieprogramma van KomKids voor kinderen van 4 t/m 12 jaar uit Schiedam en Vlaardingen. Zes weken lang hebben we leuke, uitdagende en afwisselde workshops en veel uitjes! We gaan avontuurlijke spelletjes en proefjes uitvoeren en we spelen veel buiten, want dat is in de zomer natuurlijk het allerleukste. Samen maken we er een onvergetelijke zomer van!

Tijdens de kortere vakanties stellen de locaties zelf een vakantieprogramma samen en vinden de activiteiten plaats op en rond het kindcentrum. In de zomervakantie pakken we dit anders aan en komen alle kinderen samen op één centrale locatie. Een groot aantal activiteiten zullen hier plaatsvinden en voor andere activiteiten is dit een start- en eindpunt.

De locatie

‘s Ochtends verwachten we jullie allemaal tussen 7.30 uur en 9.15 uur op het zeer unieke en hypermoderne Sportpark Willem-Alexander op het A4-tunneldak tussen Schiedam en Vlaardingen. Alle workshops en uitstapjes starten en eindigen hier. We hebben bijna het hele sportpark met alle faciliteiten tot onze beschikking, wat extra veel mogelijkheden biedt. 

Vanaf de tweede week in mei staat het complete SummerKids-programma 2019 online!