Groei zelf en laat anderen groeien!

Wie zijn wij?
KomKids is de leukste en actiefste kinderopvangorganisatie van Schiedam en omgeving. Wij bieden hele dagopvang aan voor kinderen van 0 tot 4 jaar, peuterspeelzaal voor kinderen van 2 tot 4 jaar en voorschoolse-, tussenschoolse-, naschoolse-, ADV en vakantieopvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar op meer dan 35 locaties in Schiedam, Vlaardingen en Rotterdam. Daarnaast bieden we een ruim aanbod verrassende activiteiten in een samenwerking met organisaties als de Bibliotheek, sportclubs, Irado en diverse andere lokale organisaties.

Meer dan 350 collega's werken mee aan het succes van KomKids Kinderopvang. Enthousiasme, innovatie en een positieve bedrijfscultuur; daar staan we voor. Daarmee bereiken we dat we uitstekende kinderopvang leveren en hebben we als doel om van kinderen en ouders, échte fans van KomKids te maken.

Medewerkers worden gestimuleerd om nieuwe ideeën te ontwikkelen, initiatieven te nemen en zichzelf te ontplooien. KomKids is decentraal georganiseerd: veel beslissingen worden op locatie niveau genomen. Elke locatie is zelfstandig en kan daardoor makkelijk inspelen op lokale trends en omstandigheden.

Wat ga je doen?
Als medewerker personeelszaken heb je een uitgebreid takenpakket. Je bent het aanspreekpunt voor locatiemanagers en collega’s wanneer het gaat om personeelszaken. Je houdt je bezig met o.a. de afhandeling van alle administratieve HR-processen van indiensttreding tot en met uitdiensttreding (personeelssysteem People Inc.). Je houdt het personeelsinformatiesysteem up-to-date. Je initieert beleidsmatige verbeteringen en neemt actief deel aan (HR-) projecten. De uitgangspunten van ons HRM-beleid draag je uit en je zorgt mede voor de uitvoering ervan, proactief, servicegericht en met kennis van zaken. Als je bij KomKids werkt, kom je dagelijks thuis met een bijzonder verhaal.

Wat breng je mee?
- Afgeronde HBO opleiding Human Resource Management/ P&O;
- Je hebt een aantal jaren (2-5) werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie;
- Je vindt het leuk om met meerdere disciplines binnen het HR-vak bezig te zijn of je daarin te ontwikkelen
- Je bent proactief, werkt nauwkeurig, planmatig en bent integer;
- Klantvriendelijke houding, je werkt accuraat en kan snel handelen;
- Houdt overzicht over je werkzaamheden en zoekt altijd naar verbetering en manieren om (administratieve) processen doelmatiger en efficiënter te laten verlopen;
- Stressbestendig; weet van aanpakken en je bent een doorzetter;
- Verder ben je iemand die zijn/haar mening durft te geven;

Wat biedt KomKids?
- Een ontzettend leuke baan in de KomKids familie.
- Een functie voor 32 uur per week.
- Gratis zonnepanelen.

Waar ga je werken?
Je werkplek is in de KomKids Informatiewinkel, het hoofdkantoor van KomKids, aan de Gerrit Verboonstraat in Schiedam-Centrum. In de kleurrijke kantoortuin werken de diverse stafafdelingen nauw samen. Ouders, kinderen, samenwerkingspartners en collega’s komen om allerlei redenen de Informatiewinkel bezoeken. Kijk dan ook niet vreemd op als er ineens een nieuwsgierige peuter naast je bureau staat die vraagt wat je aan het doen bent.

Ben jij het talent dat wij zoeken? Reageer dan snel.
Wij hebben een nieuwe collega gevonden, reageren is helaas niet meer mogelijk!

Het kunnen overleggen van een geldige VOG, een referentiecheck en het maken van een competentiescan maken onderdeel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.