Voor onze spiksplinternieuwe locatie Harga zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die ons BSO-team komt versterken. Als Pedagogisch Medewerker ben je in deze functie 18 uur per week aan het werk, verdeeld over 5 werkdagen (ma-vrij). Omdat we verwachten te gaan groeien, kan je in de toekomst eventueel ook kiezen om ons te versterken bij de voorschoolse opvang van Harga. Goed om te weten: omdat het een nieuwe locatie is, zal je in het begin nog alleen op de groep staan.

Wie ben jij?
Sportief! De BSO Harga is namelijk een locatie die in het teken staat van sport & beweging. Jij bent een sportief en actief persoon, die het leuk vindt om hier dagelijks mee bezig te zijn. Voor een potje voetbal, rugby, cricket of squash deins je niet terug. Voor elke activiteit komt er een professional een gastles geven. Jij hoeft dus zelf niet de activiteiten te bedenken maar wel actief te begeleiden.

Jij bent zelfstandig, ondernemend en weet van aanpakken. We zoeken iemand die zichzelf herkent in de kernwoorden: initiatiefrijk en flexibel. Zeker omdat je in het begin alleen op de groep staat, vinden we deze eigenschappen erg belangrijk. Daarnaast ben jij in het bezit van een rijbewijs categorie B, omdat je kinderen ophaalt uit Schiedam en Vlaardingen. 

Waar ga je werken?
De locatie is gevestigd in het verzamelgebouw met Hermes DVS en Beweeg- & Gezondheidscentrum Harga. KomKids deelt deze locatie samen met Hermes DVS en de fysiotherapeut die afwisselend aanwezig is. Sport en beweging staan op de BSO Harga centraal en dat zie je terug in zowel de gezonde snack als de leuke sportieve activiteiten. 

Meer weten over jouw toekomstige locatie?
Kindcentrum Harga
Trimpad 12
3118 JJ Schiedam

Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker voor BSO Harga? Mail dan jouw CV en motivatie naar personeelszaken@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met onze Specialist Tevreden KomKids-helden Danisha via 010-4493200.

Terug