Voor onze locatie DOK in Schiedam-Centrum zijn wij op zoek naar een Pedagogisch Medewerker die ons team komt versterken. Het team bestaat uit 7 vaste collega's en een aantal vaste invallers. Voor deze functie ben je minimaal 12 uur per week beschikbaar. Deze uren worden verdeeld over 4 middagen (ma/di/do/vrij).

Ben je in een week 12 uur ingeroosterd en wil je liever meer werken (tot max. 20 uur)? Dan vinden wij dat alleen maar fijn. Deze functie kan je uitbreiden met 4 uur tussenschoolse opvang op de Jozefschool Schiedam (/di /do/vrij). Daarnaast is het mogelijk om in te vallen op de woensdag (BSO) of bij de hele dagopvang.

Wie ben jij?
Jij bent een enthousiaste en zelfstandige collega die initiatief kan én durft te nemen bij zowel het bedenken als uitvoeren van activiteiten met de kinderen. Het BSO-team van DOK is namelijk een zelfstandig werkend team die kinderen per dag diverse activiteiten aanbiedt.

Waar ga je werken?
Dok is een grote BSO-locatie met 3 stamgroepen, dus dat betekent dat het altijd gezellig druk is. In elke stamgroep zitten maximaal 21 kinderen per dag met de leeftijd van 4 t/m 7 jaar. De groep met oudere kinderen (8+) zit bij DOKWRK. Op woensdag worden de leeftijdsgroepen samengevoegd. Goed om te weten: als KomKids-medewerker werk je altijd op een vaste stamgroep samen met een vaste collega.

Bij Dok werken we altijd met een thema, waarbinnen activiteiten worden aangeboden voor alle kinderen ongeacht de stamgroep. Binnen dat thema bedenken we leuke verschillende activiteiten en daardoor is geen enkele dag hetzelfde. Zo knutsel je Afrikaanse dieren, kook je échte Hollandse appeltaart of volg je samen met de kinderen een gastles kickboxen. Kinderen zijn bij ons vrij om zelf een activiteit te kiezen.

Meer weten over jouw toekomstige locatie?
Dok
Nieuwe Haven 101
3116 AB Schiedam

Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker voor BSO Dok? Mail dan jouw CV en motivatie naar personeelszaken@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met onze Specialist Tevreden KomKids-helden Danisha via 010-4493200.

Terug