Voor onze Kidslocaties in Schiedam, Rotterdam en Vlaardingen zijn wij op zoek naar een nieuwe en vooral flexibele collega. Het aantal uren dat je zult gaan werken wordt in overleg besproken. We verwachten dat je in ieder geval beschikbaar bent op de maandag, dinsdag en donderdag.

Wie ben jij?
Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, kan zelfstandig werken en je neemt graag de leiding bij uitvoerende werkzaamheden. Daarnaast ben je leergierig en zie je nieuwe dingen leren als een uitdaging. Werken op wisselende locaties met verschillende opvangsoorten is voor jou geen probleem, want voor het woord ‘flexibel’ deins je niet terug.

Waar ga je werken?
De Kidslocaties zitten verspreid over heel Schiedam, Vlaardingen en Rotterdam en bieden buitenschoolse opvang. Daarnaast hebben wij ook themalocaties die in het teken staan van sport, natuur of zelfs techniek. Enkele locaties zijn: voetbalvereniging VVKS, zwembad Zuid, turnvereniging Alliantie, het NME en Volkstuincomplex Vijfsluizen. Het Kidslocaties-team bestaat uit flexibele en zeer zelfstandige medewerkers en werken, indien nodig, op verschillende locaties.

Meer weten over jouw toekomstige locatie?
Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker voor de Kidslocaties? Mail dan jouw CV en motivatie naar personeelszaken@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met onze Specialist Tevreden KomKids-helden Danisha via 010-4493200.

Terug