Voor onze locaties locaties Viola, Bellefleur en Harga zoeken we een enthousiaste Pedagogisch Medewerker voor de hele dagopvang. In deze functie werk je gemiddeld 24 uur tot 32 uur per week, roulerend bij Viola, Bellefleur of Harga, dit is in overleg met de Locatiemanager. Goed om te weten: Viola en Harga bieden flexibele opvang, dus je bent ook beschikbaar in zowel de avonduren als het weekend.

Wie ben jij?
Je bent flexibel, want ook Viola en Harga zijn flexibel. Daarnaast ben je niet bang om initiatief te nemen, weet je van aanpakken en heb je passie voor het vak. Je weet hoe kinderen zich ontwikkelen en moedigt ze aan om nieuwe dingen te ontdekken. Wij vinden het belangrijk dat je een sociaal en warm persoon bent.

Waar ga je werken?
Viola is een vrolijke en vooral uitdagende locatie in Schiedam-Groenoord. Met onze flexibele opvang kunnen kinderen 7 dagen per week vanaf 06.30 uur tot 23.30 uur bij ons terecht, dus ook in het weekend en tijdens feestdagen. 

Bellefleur is een rustpunt in de wijk. Het kindcentrum is kleinschalig en toegankelijk: iedereen kent elkaar. In een huiselijke omgeving nemen we echt de tijd voor uw kind en stimuleren we zijn of haar ontwikkeling optimaal. 

Vanaf 1 april '19 is spiksplinternieuwe opvanglocatie Harga op Sportpark Harga geopend. In het verzamelgebouw waar ook voetbalverenigingen HBSS en SVV gehuisvest zijn, zijn op de begane grond en de eerste verdieping ruimtes ingericht voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De locatie is modern, fris en staat in het teken van het Hollandse strand. De locatie is 7 dagen per week geopend en biedt flexibele opvang vanaf 06:30 tot 23:30 uur. 

Meer weten over jouw toekomstige locatie?
 
Neem een kijkje bij de verschillende locaties: Viola, Bellefleur en Harga

Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker voor Viola/Bellefleur/Harga? Mail dan jouw CV en motivatie naar personeelszaken@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met onze Specialist Tevreden KomKids-helden Danisha via 010-4493200.

Terug