Voor onze locatie Viola zoeken we een enthousiaste Pedagogisch Medewerker voor de hele dagopvang. In deze functie werk je gemiddeld 24 uur tot 32 uur per week, dit is in overleg met de Locatiemanager.
Goed om te weten: Viola biedt flexibele opvang, dus je bent ook beschikbaar in zowel de avonduren als het weekend.

Wie ben jij?
Je bent flexibel, want ook Viola is flexibel. Daarnaast ben je niet bang om initiatief te nemen, weet je van aanpakken en heb je passie voor het vak. Je weet hoe kinderen zich ontwikkelen en moedigt ze aan om nieuwe dingen te ontdekken. Wij vinden het belangrijk dat je een sociaal en warm persoon bent.

Waar ga je werken?
Viola is een vrolijke en vooral uitdagende locatie, gevestigd naast de basisschool Loep in Schiedam-Groenoord. Met onze flexibele opvang kunnen kinderen 7 dagen per week vanaf 06.30 uur tot 23.30 uur bij ons terecht, dus ook in het weekend en tijdens feestdagen. Jouw toekomstige team bestaat momenteel uit 12 collega’s . Jij wordt samen met 2 vaste collega’s ingezet op de peutergroep.

Meer weten over jouw toekomstige locatie?
kindcentrum Viola
Peter van Anrooylaan 5
3122 TA Schiedam

Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker voor Viola? Mail dan jouw CV en motivatie naar personeelszaken@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met onze Specialist Tevreden KomKids-helden Danisha via 010-4493200.

Terug