Voor de locatie IKC ’t Palet in Vlaardingen zoeken we een nieuwe aanwinst voor ons team. De functie is voor 17-22 uur per week voor de voor-, tussen- en naschoolse opvang. De werkdagen zijn van maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
Wij zoeken versterking in ons team voor structurele diensten (vakanties/ plus dagen uitgezonderd), uiteraard zijn de uren bespreekbaar en kunnen we hierin met de overige teamleden kijken wat de mogelijkheden zijn om hierin te schuiven.

Wie ben jij?
Je bent zelfverzekerd, flexibel, creatief en durft te vragen. Werken met kinderen in de leeftijd 4 tot 13 jaar vind je leuk. We vinden het belangrijk dat je graag initiatief neemt en zowel zelfstandig als in teamverband goed werkt.

Waar ga je werken?
IKC `t Palet is een leuke, gezellige en uitdagende locatie waar 8 dagdelen peuterspeelzaal, 3 HDO groepen en 4 BSO groepen gevestigd zijn. We zijn een Integraal Kind Centrum en delen het gebouw met Middin en basisschool ‘t Palet. Op ‘t Palet hebben we verschillende uitwijkmogelijkheden om met de kinderen op stap te gaan bijvoorbeeld naar het Hof of de speelplaats vlakbij de Broekpolder. We werken met gemengde groepen op de BSO waar kinderen van de leeftijd 4 tot 13 jaar met elkaar in een groep zitten. Jouw toekomstige team bestaat momenteel uit 6 KomKids-helden. Samen met jouw collega`s ben jij het vaste en vertrouwde gezicht voor de kinderen.

Meer weten over jouw toekomstige locatie?
IKC ’t Palet
Gedempte Biersloot 3b
3131 HJ Vlaardingen

Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker voor IKC ‘t Palet? Mail dan jouw CV en motivatie naar personeelszaken@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met onze Specialist Tevreden KomKids-helden Danisha via 010-4493200.

Wij werven tegelijkertijd in- en extern voor deze vacature. Interne kandidaten hebben voorrang op externe kandidaten.

Terug