Voor de wijk Schiedam-West zoeken we een nieuwe collega die ons team komt versterken. Voor deze functie zoeken we iemand die 24 uur per week flexibel inzetbaar is. Dit betekent dat je beschikbaar bent op alle dagen van de week (ma-vr). We zijn een groot team met veel groepen in de wijk West. We vinden stabiliteit en vaste gezichten heel belangrijk op de groepen. We vallen zoveel mogelijk voor elkaar in.

Wie ben jij?
Je hebt ervaring, vakkennis en bent zelfstandig. Je moet goed kunnen schakelen tussen de verschillende opvangsoorten en locaties. Je bent flexibel, een open persoon en uiteraard dol op kinderen.

Waar ga je werken?
In de wijk Schiedam West hebben we verschillende locaties: Toekomst, De Wieken en ZiezoKids. Met een groot team zorgen we voor stabiliteit en bekende gezichten voor de kinderen. We willen graag een flexibele medewerker aan ons team toevoegen. Zo zorgen we ervoor dat we altijd iemand vanuit ons eigen team op de groep kunnen zetten die zowel de kinderen als de locatie goed kent. Door de flexibiliteit is geen enkele dag hetzelfde. Soms werk je op de BSO en de andere keer bij de hele dagopvang. Het betekent ook dat het aantal werkuren per week kan verschillen.

Meer weten over jouw toekomstige locatie?
Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker in de wijk West? Mail dan jouw CV en motivatie naar personeelszaken@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met onze Specialist Tevreden KomKids-helden Danisha via 010-4493200.

Terug