Voor onze locatie Toekomst zijn wij op zoek naar een collega die ons BSO-team komt versterken voor 15 tot 20 uur per week. Je zal voornamelijk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag ingezet worden in de middag. In deze functie ben je flexibel inzetbaar. Het kan namelijk voorkomen dat je een hele dag wordt ingezet, omdat er het vakantie- of studiedag is. Daarnaast kan je ook ineens nodig zijn bij de hele dagopvang, omdat bijvoorbeeld je collega ziek is.

Wie ben jij?
Jij bent onze flexibele collega die zelfstandig te werk gaat en het liefst de hele dag bezig is met kinderen. Je hebt vakkennis, werkervaring en weet waar je het over hebt. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je niet bang bent om initiatief te nemen.

Waar ga je werken?
De BSO Toekomst is een groot en gezellig team met 4 stamgroepen. Op drukke dagen werken we met 7 KomKids-medewerkers bij de BSO. Je werkt niet alleen op een groep, maar samen met een vaste collega. Samen met deze collega zorg je voor het reilen en zeilen van jullie eigen groep. Bij Toekomst werken we met verticale groepen (4-13 jaar) en bieden we horizontaal activiteiten aan. We werken met een activiteitenschema en hebben regelmatig bijzondere workshops zoals: leren skiƫn, schaken, graffiti spuiten en Mad Science. Deze workshops worden vanuit Toekomst of i.s.m. de Sint Bernardus School georganiseerd.

Meer weten over jouw toekomstige locatie?
Toekomst
Van Ostadelaan 120
3117 XM Schiedam

Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker bij BSO Toekomst? Mail dan jouw CV en motivatie naar personeelszaken@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met onze Specialist Tevreden KomKids-helden Danisha via 010-4493200.

Terug