Bellefleur en VaartKids | Huishoudelijk Medewerker | 20 uur

Wij zijn op zoek naar een Huishoudelijk Medewerker voor onze locaties Bellefleur en VaartKids. In totaal ben je 20 uur per week aan het werk verdeeld over maandag t/m vrijdag.
Hoe ziet jouw week eruit?

  • Je werkt elke dag 3 uur bij de Bellefleur. Je start 's morgens om 6.00 uur of 's avonds om 18.00 uur. 
  • Je werkt elke dag 1 uur bij de VaartKids. Je maakt voor 14.00 uur schoon en deze uren bij de VaartKids kun je ook verdelen over 3 dagen in plaats van 5 dagen.

Waar ga je werken? 

  • Kindcentrum Bellefleur is een kleinschalige en gezellig locatie dat nog steeds groeit. Juist door de kleinschaligheid is het erg toegankelijk en kent iedereen elkaar. Met flexibele opvang overdag is het een erg interessante opvanglocatie voor werkende ouders. Voor de kinderen van basisschool Loep en De Poldervaart is er Buitenschoolse Opvang (BSO) met een uitdaging: goed groen bezig zijn. De kinderen worden milieubewust door onder andere veel bezig te zijn met kosteloos materiaal en afval te scheiden. 
    Meer weten over jouw toekomstige locatie? Klik hier om meer te lezen over Bellefleur.

  • BSO VaartKids is een nieuwe locatie en speciaal opgezet om BSO te bieden aan kinderen die extra aandacht nodig hebben. Hoewel we opgroeien met diversiteit en naar een reguliere BSO gaan de voorkeur heeft, is het soms voor kinderen fijner om naar een speciale opvang te gaan.

Jouw nieuwe team
De diversiteit en flexibiliteit bij Kindcentrum Bellefleur vraagt ook om betrokken en flexibele KomKids-medewerkers. Iedereen zet graag een stapje extra en is ook met alle variatie en verschillende gezichten sterk betrokken bij de groep. Open communiceren en transparant zijn met elkaar staat voorop, daardoor biedt iedereen een luisterend oor en is het echt een gezellig team. Een nieuw gezicht wordt hartelijk onthaald, want extra handen en ogen zijn altijd welkom. Er is genoeg te doen en voldoende ruimte voor eigen inbreng, hierdoor ben je direct onderdeel van het team. Oh ja, en kopjes thee of koffie drinken hoort er ook bij. Samen met jouw toekomstige collega‚Äôs zorg je dat de locaties er tip top uitzien: schoon, verzorgd en gezellig.

Profiel
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Huishoudelijk Medewerker voor meer informatie.

Word jij onze nieuwe Huishoudelijke Medewerker voor Bellefleur en VaartKids? Mail dan jouw CV en motivatie naar personeelszaken@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met onze Specialisten Tevreden KomKids-medewerkers Dikra, Roangela of Giyafet via 010-4493212.

<- Terug naar het vacatureoverzicht