Voor onze locatie KomKids & Ko (Advieswinkel) zijn we op zoek naar een nieuwe collega voor 18 uur per week. Jij komt ons team versterken op maandag, donderdag, vrijdag en koopzondagen. 

De werktijden zijn als volgt verdeeld:

  • Maandag 12.00 tot 17.00 uur
  • Donderdag 13.00 tot 17.00 uur
  • Vrijdag 10.00 tot 17.00 uur
  • Koopzondag 12.00 tot 17.00 uur (eerste zondag van de maand)

Goed om te weten: de uren van vrijdag zijn tijdelijk, tot 1 september 2020, ter vervanging van zwangerschapsverlof.

Waar ga je werken?
KomKids & Ko is gevestigd in winkelcentrum de Passage in Schiedam-Centrum en hier mogen kinderen vanaf 2 jaar (tegen een kleine vergoeding) gezellig komen spelen en knutselen. Bij KomKids & Ko werken we in een klein en hecht team aan kwalitatief goede kinderopvang met een geheel ander concept dan de gebruikelijke opvang binnen KomKids. Met het team dragen we bij aan het vergroten van de ontwikkelingskansen van kinderen en kunnen we snel schakelen gezien de constante veranderende groepssamenstelling. 

Elke maand werken wij met nieuwe, uitdagende thema’s en activiteiten. Daarnaast is er veel ruimte voor input vanuit de kinderen. Naast de opvang geeft KomKids & Ko laagdrempelig advies aan iedereen met een hulpvraag over kinderen. Ter plekke kunnen ouders hun kind(eren) laten inschrijven voor een centrum van KomKids. Ook verzorgen wij themaweken, evenementen en inhoudelijk sterke (kennis)bijeenkomsten, vaak in samenwerking met onze partners.

Profiel
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Pedagogisch Medewerker Hele Dagopvang voor meer informatie.

Wij houden de uitdaging en groei in ons werk door proactief in te spelen op alle mogelijkheden die de Advieswinkel ons te bieden heeft. Bijzondere aandacht gaat uit naar de samenwerking met onder andere winkeliers in de Passage, het CJG en de Bibliotheek Schiedam. Wij geloven dat wij daarin vernieuwend binnen de kinderopvang zijn.

Meer weten over jouw toekomstige locatie?

Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker KomKids & Ko? Mail dan jouw CV met een motivatie voor deze functie, naar personeelszaken@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met onze Specialisten Tevreden KomKids-medewerkers Dikra, Roangela of Giyafet via 010-4493212.

<- Terug naar het vacatureoverzicht.