Voor ons Kindcentrum Dok zoeken wij voor de verticale groep (0-4 jaar) ‘Motorboten’ een Pedagogisch Medewerker die ons team voor 32 uur per week komt versterken. De werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.  

Wie ben jij? 
Jij bent een enthousiaste en zelfstandige collega die initiatief kan én durft te nemen bij zowel het bedenken als uitvoeren van activiteiten met de kinderen. Je bent in het bezit van een diploma (MBO3, MBO4 of HBO) die jou kwalificeert om te werken binnen de kinderopvang.    

Waar ga je werken? 
Kindcentrum Dok is kleurrijk, ruim en heeft een heerlijke binnentuin. Door het open karakter van ons centrum kunnen kinderen bij elkaar buurten en zelf kiezen aan welke activiteiten ze mee willen doen. Goed om te weten: als KomKids-medewerker werk je altijd op een vaste stamgroep samen met een vaste collega. Het team bestaat uit 7 vaste collega's en een aantal vaste invallers. 

Bij Dok werken we altijd met een thema, waarbinnen activiteiten worden aangeboden voor alle kinderen ongeacht de stamgroep. Binnen dat thema bedenken we leuke verschillende activiteiten en daardoor is geen enkele dag hetzelfde.  

Meer weten over jouw toekomstige locatie

Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker HDO voor Kindcentrum DOK? Mail dan jouw CV en motivatie naar personeelszaken@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met onze Specialist Tevreden KomKids-helden Giyafet via 010-4493200. 

Terug naar vacatureoverzicht