Kindcentrum Viola & Harga zoeken een enthousiaste Ondersteunend Medewerker welke in de avonduren en het weekend het team komt versterken. Werken op oproepbasis is voor jou geen probleem, je hebt affiniteit met kinderen en je ziet het als een uitdaging om de Pedagogisch Medewerkers te ondersteunen met diverse 'hand-en-spandiensten' (= allerlei klussen). Een ideale functie om naast je studie/opleiding wat bij te verdienen!

Waar ga je werken?
De locaties Viola en Harga bieden beide flexibele kinderopvang aan, dit houdt in dat ouders van kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar, 7 dagen in de week van 6.30 tot 23.30 uur gebruik kunnen maken van kinderopvang.

  • Kindcentrum Viola
    Viola’s grootste pluspunt, naast de mogelijkheid tot flexibele opvang, is de kleinschaligheid van de locatie. Ouders, kinderen en medewerkers zijn erg betrokken en er heerst een huiselijke sfeer. Viola is gevestigd in de wijk Schiedam-Groenoord.
    Meer weten over Viola?

  • Kindcentrum Harga
    Op Sportpark Harga vind je ons spiksplinternieuwe Kindcentrum Harga. In het verzamelgebouw waar ook voetbalverenigingen HBSS en SVV gehuisvest zijn, zijn op de begane grond en de eerste verdieping ruimtes ingericht voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De locatie is modern, fris en staat in het teken van het Hollandse strand.
    Meer weten over Harga?

Jouw nieuwe team
Flexibele opvang vraagt om een flexibel team, daar ontbreekt het jouw nieuwe collega's dus zeker niet aan. Iedereen zet graag een stapje extra en is sterk betrokken bij de kinderen. We zijn transparant en houden van heldere communicatie. Zo weten wat we van elkaar kunnen verwachten en kunnen we op elkaar bouwen. Een nieuw gezicht wordt hartelijk onthaald, want extra handen en ogen zijn altijd welkom. De vaste collega’s vertellen je kort hoe het dagritme er bij Viola uitziet. Er is genoeg te doen en voldoende ruimte voor eigen inbreng, hierdoor ben je direct onderdeel van het team. Oh ja, en kopjes thee of koffie drinken hoort er ook bij.

Profiel
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Pedagogisch Medewerker HDO voor meer informatie. 

Word jij de nieuwe oproepkracht voor Kindcentrum Viola & Harga? Mail dan jouw CV en motivatie naar personeelszaken@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met onze Specialisten Tevreden KomKids-medewerkers Dikra, Roangela of Giyafet via 010-4493212.

<- Terug naar vacatureoverzicht.