Voor onze Buitenschoolse Opvang Harga in Schiedam zoeken wij een sportieve Pedagogisch Medewerker die ons team voor 16 uur per week komt versterken. Jouw vaste werkdagen zijn 4 middagen in de week. Je werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 14.00-18.00 uur.

Wil je liever meer werken? Dat vinden wij bij KomKids alleen maar fijn. Je uren kan je uitbreiden door ook bij de Hele dagopvang (HDO) te werken. Dit kan in overleg met Chantal, de Locatiemanager. Gezamenlijk kijken jullie naar het mogelijk aantal uren en hoe deze worden verdeeld over de week.

Wie ben jij?
Aangezien BSO Harga compleet in het teken staat van sport & beweging, is het leuk als jij een sportachtergrond hebt. Jij bent een enthousiaste en zelfstandige collega die initiatief kan én durft te nemen bij zowel het bedenken als uitvoeren van activiteiten met de kinderen.

Je bent flexibel, zelfverzekerd en durft te vragen. Om onderdeel te worden van het BSO en HDO-team ben jij in het bezit van een diploma (MBO3, MBO4 of HBO) die jou kwalificeert om te werken binnen de kinderopvang. Ook ben jij minstens een jaar in het bezit van een autorijbewijs, want jij haalt zelf met een groene duurzame KomKids-bus de kinderen op.

Waar ga je werken?
Bij Sportpark Harga vind je ons spiksplinternieuwe Kindcentrum Harga. In het verzamelgebouw waar ook voetbalverenigingen HBSS en SVV gehuisvest zijn, zijn op de begane grond en de eerste verdieping ruimtes ingericht voor de HDO met kinderen van 0 tot 4 jaar. De locatie is modern, fris en staat in het teken van het Hollandse strand. De locatie is 7 dagen per week geopend en biedt flexibele opvang van 06:30 tot 23:30 uur. Jij bent dus als Pedagogisch Medewerker ook flexibel en dus beschikbaar in weekenden en avonden.

Aan de overzijde vind je in het verzamelgebouw onze BSO samen met Hermes DVS en Beweeg- & Gezondheidscentrum. Hier staat sport en beweging centraal en dat zie je terug in zowel de gezonde snacks als de leuke sportieve activiteiten.

Meer weten over jouw toekomstige locatie?
Neem een kijkje bij Harga.

Jouw nieuwe team
Samen met de vaste sportleerkracht vorm jij het BSO-team van Harga. Daarnaast werk je samen met collega’s van de HDO. Door de flexibele opvang vraagt dit automatisch om een flexibel team. Iedereen zet graag een stapje extra en is sterk betrokken bij de kinderen. We zijn transparant en houden van heldere communicatie. Zo weten wat we van elkaar kunnen verwachten en kunnen we op elkaar bouwen. Met genoeg ruimte voor eigen inbreng, is er een fijne werksfeer en ben je direct onderdeel van het team.

Profiel
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Pedagogisch Medewerker BSO en Pedagogisch medewerker Hele Dagopvang voor meer informatie.

Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker BSO voor Harga? Mail jouw CV en een korte motivatie naar personeelszaken@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met de Locatiemanager Chantal via chantalstuij@komkids.nl of 06 34940587. 


Terug