Even voorstellenkomkids-nieuws-foto-
Locatiemanager:  Soraya van Dalen
20230102 sorayavandalen

Onze Pedagogisch Begeleider is: Addy Pool

Contactgegevens
BSO Beestenboel
Gehuisvest in Speelparadijs De Beestenboel
Zwanensingel 9
3136 GZ Vlaardingen
E-mail: beestenboel@komkids.nl
Telefoon: 06 - 12 55 93 64

Registratienummer: 301476263

Wij bieden:
Buitenschoolse opvang (naschools) voor kinderen van HoeksteenKids, PaletKids & IKC 't Palet.

Spannende avonturen beleven, bezig zijn met conditie en elke week indoor op zoek naar nieuwe uitdagingen, dat kan bij BSO Beestenboel. Bij dit indoor speelparadijs beleef je de spannendste avonturen in onze klimtoren, zwem je mee in onze blauwe ballenbak, spring je tot je hoogtevrees hebt op de trampolines of speel je voetbal op hoogte in de voetbalarena. Is het lekker weer? Dan halen we een frisse neus met de BSO-bus, maken we gebruik van de speeltuin aan de overkant of trekken we erop uit de wijk in. In de Beestenboel hebben we onze eigen vaste plek waar we gezamenlijk lekker eten en drinken. Op deze plek bieden we ook andere activiteiten, zoals een gezelschapsspel of een kunstwerk voor thuis, aan voor als je even geen zin hebt in al dat geklauter.

2019 beestenboel klim2019 beestenboel spelen
Voor wie?

Voor de huidige KomKids-kinderen van de locaties: HoeksteenKids,PaletKids & IKC 't Palet. De kinderen mogen zich voor 1 dag in de week inschrijven. Op deze manier kunnen we alle kinderen van de kans geven om te genieten van het indoor speelparadijs. 

We hebben elke dag (maandag, dinsdag, donderdag) ruimte voor 11 kinderen van één locatie:
• Op maandag komen de kinderen van HoeksteenKids
• Op dinsdag komen de kinderen van PaletKids
• Op donderdag komen de kinderen van IKC 't Palet

Enthousiast? Inschrijven kan via www.komkids.nl/inschrijven

Goed om te weten
• Kinderen en KomKids-medewerkers zijn zichtbaar en herkenbaar. Kinderen krijgen een KomKids-hesje of t-shirt en medewerkers een KomKids-polo. 
• In de vakanties is de BSO Beestenboel gesloten en maken we gebruik van de vakantieopvang bij PaletKids, HoeksteenKids & IKC 't Palet.

Heb je vragen? Gewoon vragen! Onze afdeling Service & Advies is dagelijks bereikbaar tussen 08.30-18.00 uur via service@komkids.nl of 010 4493200.

Klik hier voor het pedagogisch beleid van KomKids.
Voor het centrum gebonden pedagogisch beleid van Beestenboel, klik hier.

BSO Beestenboel is geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang, klik hier. Hier kunt u ook de Inspectierapporten van de GGD nalezen.

Sociale kaart
De sociale kaart is de wegwijzer naar kindercentra, scholen, lichamelijke gezondheid, vrije tijd, sportverenigingen en opvoeden in de wijk. Klik hier voor de sociale kaart van Vlaardingen-Holy.

Website Opgroeien in Vlaardingen
2019 logoopgroeieninvlaardingenJe woont in Vlaardingen en je hebt kinderen in de leeftijd van 0-6. Dan wil je alles weten wat nodig is om je kind zo goed mogelijk te begeleiden. Dan kun je terecht op de site van www.opgroeieninvlaardingen.nl.

Je vindt hier video's die leuk zijn om te bekijken én je misschien wat verder kunnen helpen. Video's met goede praktische informatie en met video's die misschien wel gaan over jouw opvoedingsvraag. Kortom: video's waar je ideeën van opdoet. Naast video's vind je ook betrouwbare links van de Vlaardingse organisaties. Links die je kunnen verwijzen naar de juiste plek op de juiste site om je zo goed mogelijk verder te helpen.