Voor onze locatie ElisaKids in Rotterdam-Charlois zoeken we een nieuwe collega voor de Buitenschoolse Opvang (BSO) en Voorschoolse Opvang (VSO). Je bent gemiddeld 10 uur per week aan het werk op maandag en vrijdag.

Waar ga je werken?
Kindercentrum ElisaKids is gevestigd in de Elisabethschool. Door deze samenwerking gaan kinderen goed voorbereid naar de basisschool. Ideaal want hierdoor kunnen we ook gebruik maken de faciliteiten van de school. Zoals de grote gymzaal, waar de kinderen hun goed hun energie kwijt kunnen. 

Het kindcentrum heeft te maken met veel verschillen culturen en daardoor ook talen. Hierdoor leert iedereen veel van elkaar. Omdat het belangrijk is dat iedereen zich thuis voelt, is ook het team divers en kan deze goed inspelen op de doelgroep.  Het grote schoolplein of het park is een ideale uitvalsbasis. Ook zit er vlakbij een grote speeltuin. Genoeg mogelijkheden om elke dag een frisse neus te halen, weer of geen weer. Bij de oudere kinderen van de BSO is het bouwen van bouwwerken altijd een terugkomende activiteit. Met straws en connectors bouwen ze erop los. 

Meer weten over jouw toekomstige locatie?

Jouw nieuwe team
Het team bij Kindcentrum ElisaKids is een gezellig mengelmoes aan culturen en is trots op hun vak. Met een fijne, leuke en open sfeer is er veel ruimte voor ontwikkeling. We leren niet alleen van elkaar, maar ook van de kinderen. Iedereen staat altijd voor elkaar klaar en zorgt dat je je welkom voelt. Hierdoor is een nieuw gezicht vrijwel direct onderdeel is van het team. Een extra paar handen en ogen is tegenwoordig altijd van harte welkom. Door de open werkcultuur is er veel ruimte voor eigen inbreng en overleg, zo vind je snel je draai. Dagelijks heb je veel contactmomenten met collega's en hopen we dat je van kopjes thee of koffie drinken houdt, want dat hoort er ook stiekem ook wel bij. 

Je kan met meerdere diploma’s binnen de kinderopvang werken. Staat je diploma er dus niet tussen? Check dan snel hier jouw diploma. Zo zie je in één oogopslag binnen welke opvangsoorten jij aan de slag kan. 

Profiel
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Pedagogisch Medewerker BSO voor meer informatie.

Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker bij ElisaKids? Mail dan jouw CV en motivatie naar personeelszaken@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met onze Specialisten Tevreden KomKids-medewerkers Dikra of Roangela via 010-4493212. Inhoudelijke vragen kan je stellen aan Geert, de Locatiemanager van ElisaKids, via 010-4801021.

<- Terug naar vacatureoverzicht