VaartKids is een locatie waar we Buitenschoolse Opvang (BSO) aanbieden voor kinderen die extra aandacht en zorg nodig hebben. Voor deze KomKids-locatie zoeken we een enthousiaste Pedagogisch Professional die onderdeel wil worden van het team. Je werkt gemiddeld 24 uur per week van maandag tot en met vrijdag van 13.30 - 18.00 uur, soms tot 18.30 uur.

Wie ben jij? 
Jij bent een enthousiaste en zelfstandige collega die initiatief kan én durft te nemen. Ervaring en met kinderen die speciaal onderwijs of opvang nodig hebben is gewenst, maar geen pré. Wel heb je affiniteit met deze doelgroep, deins je niet gauw terug en ben je niet snel uit het veld geslagen. Met geduld en enthousiasme weet je op de behoeften van kinderen in te springen. Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor zowel het bedenken als uitvoeren van activiteiten met de kinderen.

Waar ga je werken? 
VaartKids is speciaal opgezet om Buitenschoolse Opvang te bieden aan kinderen die extra aandacht nodig hebben. Hoewel we bij KomKids inclusiviteit belangrijk vinden is soms voor het kind fijner om naar een speciale opvang te gaan. De kinderen die naar BSO VaartKids komen, zijn afkomstig van basisschool SBO de Poldervaart. Dit is een openbare basisschool met speciaal onderwijs waar wordt ingesprongen op de individuele behoeften van de kinderen. Door nauw samen te werken met school zetten we deze lijn door bij VaartKids door. De locatie van VaartKids is gevestigd in een scoutingsgebouw op loopafstand van SBO de Poldervaart. Genoeg ruimte voor de kinderen om zich vrij te kunnen bewegen. 

Meer weten over jouw toekomstige locatie?   
Neem een kijkje bij VaartKids?

Jouw nieuwe team
De groep bestaat uit 10 kinderen en daardoor is het team waarin je terechtkomt ook relatief klein. Het team bestaat uit 2 Pedagogische Professionals. Jij vormt samen met jouw collega dus het team van VaartKids. Een groot voordeel is dat je altijd een vaste collega hebt waarmee je alle dagen nauw samenwerkt. Door de kleinschaligheid van de locatie bouw je snel een persoonlijke band op met elkaar én de kinderen, waardoor je goed kan inspringen op hun behoeften.  

Heb je na het lezen van deze vacature nog inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Locatiemanager Demelza, mail naar: demelzaliekendiek@komkids.nl of bel naar 06-82855867.

Profiel
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Pedagogisch Professional BSO voor meer informatie.

Interesse? Laat het weten! 
Word jij onze nieuwe Pedagogisch Professional bij VaartKids? Laat het ons weten, want wij zijn ook nieuwsgierig naar jou! Stuur een e-mail naar personeelszaken@komkids.nl of een bericht via WhatsApp naar 06-46541432. Dan praten we samen over jouw passie en ervaring. Wie weet tot snel... 

Terug naar vacatureoverzicht.