Voor ons Kindcentrum De Kleine Machinist zoeken wij per 1 juli voor de babygroep (0-1 jaar) een eerstverantwoordelijke Pedagogisch Medewerker Hele Dagopvang (HDO) die ons team voor 24-36 uur per week komt versterken.

Wie ben jij? 
Je bent een eerstverantwoordelijke Pedagogisch Medewerker of zou dit graag willen worden. Jij bent een sterke en energieke collega die in staat is een dragende rol op zich te nemen binnen het team. Om onderdeel te worden van het team ben jij in het bezit van een diploma (MBO4 of HBO) die jou kwalificeert om te werken binnen de Hele dagopvang (HDO) in de kinderopvang.

Waar ga je werken? 
Kindcentrum De Kleine Machinist is gehuisvest in De Machinist, gelegen aan de Coolhaven in Rotterdam. De Machinist is de voorloper van het huidige Scheepvaart- en Transportcollege. Het zal je dan ook niet verbazen dat het thema scheepvaart is terug te vinden in de inrichting en namen van de groepen: Kapitein, Stuurman, Marconist en Matroos.

Bij De Kleine Machinist zijn we iedere dag gericht op spel en ontwikkeling, werken we aan een goed contact met ouders en ontdekken we dagelijks de buurt en de grote stad. Iedere maand werken we met een thema en verbinden dat actief met de buitenwereld (ontwikkelingsgericht). Oh ja, en onze Voorleescoach zorgt ervoor dat we niet alleen tijdens de Nationale Voorleesdagen veel aandacht besteden aan de taalontwikkeling.

Kinderen hun talenten laten ontdekken is ontzettend mooi. Daarom maken we 2 keer per jaar met de oudste kinderen een voorstelling: 'Circus' in de zomer en 'Geen Stille Nacht' voor Kerstmis. Ook krijgen alle oudste peuters een serie van vier kunstlessen in het kinderatelier. De ouders vergeten we ook niet, want 2 keer per jaar organiseert de Oudercommissie een informatiebijeenkomst voor/door ouders, bijvoorbeeld over basisschoolkeuze of EHBO.

Meer weten over jouw toekomstige locatie

Jouw nieuwe team 
De Kleine Machinist heeft een team van 15 pedagogisch medewerkers, waaronder 2 mannen en stagiaires. Samen werken we nauw samen verdeeld over 4 groepen. Ons team is divers en daar zijn we trots op. Er heerst een open en persoonlijke werksfeer, waarbij er ruimte is voor diversiteit en individuele accenten. Tegelijkertijd streven we naar kwaliteit en professionaliteit, en blijven we altijd met elkaar in gesprek.

Nieuwsgierig? Kom gerust eens op bezoek!

Profiel 
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Pedagogisch Medewerker Hele Dagopvang voor meer informatie.

Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker voor De Kleine Machinist? Mail dan jouw CV en motivatie naar personeelszaken@komkids.nl.
Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op de Locatiemanager Geert via 010 – 2210320 of geertvanthull@komkids.nl.

<- Terug naar het vacatureoverzicht