Voor onze Kidslocatie De Beestenboel zoeken wij een Pedagogisch Medewerker die ons team komt versterken voor gemiddeld 9 uur per week op onze Buitenschoolse Opvang (BSO). Jouw uren worden verdeeld over 3 dagen: maandag, dinsdag, donderdag.

Wil je graag meer uren werken? Dat vinden wij alleen maar fijn. Samen met jouw nieuwe Locatiemanager Jacqueline bekijk je wat er mogelijk is binnen de verschillende opvangsoorten die de Kidslocaties bieden.

Wist je dat?
Bij KomKids is op 16 september 2021, de dag van de Pedagogisch Medewerker, de nieuwe functienaam geïntroduceerd: Pedagogisch Professional. Een functienaam die nog meer eer doet aan de kwaliteiten die jullie elke dag weer meebrengen. Want de Pedagogisch Professionals binnen KomKids beschikken over een hoge mate van pedagogische deskundigheid. Aangezien veel van onze toekomstige collega's dit (nog) niet weten, hanteren we in onze vacatures voor nu nog wel de term Pedagogisch Medewerker.  

Wie ben jij?
Jij bent een enthousiaste, actieve en zelfstandige collega die initiatief kan én durft te nemen bij zowel het bedenken als uitvoeren van activiteiten met de kinderen. Je bent flexibel, zelfverzekerd en durft te vragen. Je bent in het bezit van een diploma (MBO3, MBO4 of HBO) die jou kwalificeert om te werken binnen de kinderopvang.

Waar ga je werken?
BSO Beestenboel bevindt zich in een indoor speelparadijs in Vlaardingen. De BSO is voor de huidige KomKids-kinderen van de locaties: HoeksteenKids, PaletKids & IKC ‘t Palet. De kinderen mogen zich voor 1 dag in de week inschrijven. Op deze manier kunnen we alle kinderen van de kans geven om te kunnen klimmen en klauteren bij BSO Beestenboel. Je haalt de kinderen op met de BSO-bus (voorheen Stint).

Met een klimtoren, ballenbak, trampolines en voetbalarena beleef je hier wekelijks nieuwe avonturen met de kinderen. Met mooi weer pak je de BSO-bus en breng je makkelijk een bezoek aan de speeltuin in de buurt.

Samen met de kinderen heb je een eigen vaste plek waar je gezamenlijk lekker eet en drinkt. Ook biedt deze plek gelijk de mogelijkheid tot andere activiteiten zoals spelletjes en knutselwerken of als een kind juist even geen zin heeft in geklauter.

Meer weten over jouw toekomstige locatie? Neem een kijkje bij BSO Beestenboel

Jouw nieuwe team

Samen met jouw collega ben jij op de locatie het vaste en vertrouwde gezicht voor alle ouders en kinderen. BSO Beestenboel is één van onze Kidslocaties en daarom maak jij automatisch deel uit van het Kidslocaties-team. De Kidslocaties zijn voornamelijk kleinschalige BSO-locaties verdeeld over Schiedam en Vlaardingen, maar daaronder vallen ook een aantal HDO en VKV-groepen. Tijdens gezamenlijke overleggen en wanneer locaties samenvoegen, zoals bij studiedagen en vakanties, leer je vast snel je andere collega’s kennen.

Profiel  
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Pedagogisch Medewerker BSO voor meer informatie.  

Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker BSO Beestenboel? Mail jouw CV en een korte motivatie naar personeelszaken@komkids.nl.
Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met de Locatiemanager Jacqueline via jacquelineblok@komkids.nl of 06-13969067.

<- Terug naar vacatureoverzicht.