Voor ons Kindcentrum Blink zoeken wij een Pedagogisch Medewerker die ons team komt versterken 16 uur per week. Jouw werkdagen zijn op woensdag en vrijdag in de Hele Dagopvang (HDO).  

Goed om te weten: deze vacature kan je ook combineren met de vacature voor BSO AlliantieKids. Aangezien de dagen en werktijden mooi op elkaar aansluiten heb je dan in totaal een werkweek van 28 uur. Bekijk de vacature van AlliantieKids en als je hierover vragen hebt, stel ze gerust. 

Wie ben jij?  
Jij bent een enthousiaste en zelfstandige collega die initiatief kan én durft te nemen bij zowel het bedenken als uitvoeren van activiteiten met de kinderen. Je bent flexibel, zelfverzekerd en durft te vragen. Je bent in het bezit van een diploma (MBO4 of HBO) die jou kwalificeert om te werken binnen de kinderopvang.  

Waar ga je werken?   
Kindcentrum Blink ligt in Schiedam Nieuwland en biedt verschillende opvangvormen aan:  

  • Hele Dagopvang  
  • Buitenschoolse Opvang  
  • Vakantieopvang  
  • Verkorte Kinderopvang met VVE  

In het moderne pand van IKC Blink kunnen de kinderen genieten van allerlei faciliteiten. Dat betekent onder andere heerlijk spelen in het speellokaal dat binnen een handomdraai verandert in een mooi theater of rennen en klauteren op het speelplein. Kinderen van 0 tot 4 jaar vinden bij onze HDO een huiselijke plek om op te groeien. Juist omdat het kindcentrum alle opvangvormen aanbiedt, kiezen ouders graag voor Kindcentrum Blink. Vanaf jongs af aan kunnen ze bij ons terecht en door de nauwe samenwerking met school gaan kinderen moeiteloos over van HDO naar de kleuterklas. Zo is de stap naar de basisschool leuk en niet te groot.  

Meer weten over jouw toekomstige locatie?   
Neem een kijkje bij locatie Blink

Jouw nieuwe team  
Bij Blink is er veel betrokkenheid van zowel het team als de ouders en door de kleinschaligheid kent iedereen elkaar. Iedereen staat altijd voor elkaar klaar en zorgt dat je je welkom voelt. Dit creëert een fijne werksfeer, waardoor een nieuw gezicht vrijwel direct onderdeel is van het team. Een extra paar handen en ogen is altijd van harte welkom. Kidslocaties zijn kleine locaties, waardoor je vaak met een directe vaste collega werkt. Samen zorgen jullie voor een succesvolle middag. Door de open werkcultuur is er veel ruimte voor eigen inbreng en overleg, zo vind je snel je draai.  
 
Profiel  
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene Pedagogisch medewerker Hele Dagopvang voor meer informatie.  

Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker HDO bij Kindcentrum Blink? Mail jouw CV en een korte motivatie naar personeelszaken@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met de Locatiemanager Jacqueline via jacquelineblok@komkids.nl of 06-13969067. 

<- Terug naar het vacatureoverzicht