Voor onze thema Buitenschoolse Opvang (BSO) AquaKids & AquaFun zoeken wij een Pedagogisch Medewerker die ons team voor 18 uur per week komt versterken. Jouw vaste werkdagen zijn 4 middagen in de week. Je werkt op maandag, dinsdag en donderdag bij AquaKids en op vrijdag bij AquaFun. Ook lijkt het je leuk om de Tussenschoolse Opvang (TSO) te doen. Op deze manier leer je niet alleen de KomKids-kinderen kennen, maar ook nog eens hun klasgenoten.

Wie ben jij?
Een geboren vis in het water. Aangezien AquaKids & AquaFun compleet in het teken staan van water & beweging, vind jij het ook leuk om te zwemmen. Jij bent een enthousiaste en zelfstandige collega die initiatief kan én durft te nemen bij zowel het bedenken als uitvoeren van activiteiten met de kinderen.

Je bent flexibel, zelfverzekerd en durft te vragen. Om onderdeel te worden van het BSO-team ben jij in het bezit van een diploma (MBO3, MBO4 of HBO) die jou kwalificeert om te werken binnen de kinderopvang. Ook ben jij trotse eigenaar van een zwemdiploma, zodat je zelf ook gezellig mee kan zwemmen met de kinderen. Daarnaast ben jij minstens een jaar in het bezit van een autorijbewijs, omdat je kinderen ophaalt met een KomKids-busje.

Waar ga je werken?

AuqaKids & AquaFun zijn twee van onze thema BSO’s. AquaKids vind je in Zwembad-Groenoord en AquaFun in Zwembad-Zuid, beide zijn onderdeel van Optisport, in Schiedam. Op deze locaties hebben de kinderen de mogelijkheid hun zwemdiploma te halen en vrij te zwemmen tijdens BSO-tijd. Ideaal voor ouders waarvan hun kind graag zwemt, maar het in combinatie met werk een uitdaging is om dit te realiseren. Daarom halen de Pedagogisch Medewerkers de kinderen op met de KomKids-busjes en brengen we ze naar de zwemles. Op deze manier kunnen kinderen hun talent verder ontwikkelen in BSO-tijd. Heeft een kind geen zin in zwemmen, dan behoort spelen of knutselen in de speciale KomKids-ruimte ook tot de mogelijkheden. En als het weer het toelaat, kan er ook gewoon lekker worden buiten gespeeld.

Meer weten over jouw toekomstige locatie? 
Neem een kijkje bij AquaKids & AquaFun.

Jouw nieuwe team
Het team is betrokken bij zowel de kinderen als ouders en heeft goed contact met het zwembad. Hierdoor kom je bijna letterlijk in een warm bad terecht. Het team is kindvolgend en stimuleert ook activiteiten naast het zwemmen. Iedereen staat altijd voor elkaar klaar en zorgt dat je je welkom voelt. Dit zorgt voor een fijne werksfeer, waardoor een nieuw gezicht vrijwel direct onderdeel is van het team. Een extra paar handen en ogen is tegenwoordig altijd van harte welkom.

AquaKids en AquaFun zijn een Kidslocatie en dat zijn kleine locaties, waardoor je vaak met een vaste collega samenwerkt. Samen zorgen jullie voor een succesvolle middag. Door de open werkcultuur is er veel ruimte voor eigen inbreng en overleg, zo vind je snel je draai, want ook het vaste team kan blijven groeien en leert van feedback.

Profiel
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Pedagogisch Medewerker BSO voor meer informatie.

Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker BSO voor AquaKids/AquaFun? Mail jouw CV en een korte motivatie naar personeelszaken@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met de Locatiemanager Jacqueline via jacquelineblok@komkids.nl of 06-13969067.