Voor ons klein IKC HoeksteenKids zoeken wij een Pedagogisch Medeweker Hele Dagopvang (HDO) die ons team voor 32-36 uur per week komt versterken. Deze uren worden over 4-5 werkdagen verdeeld. Welke dat zijn wordt in overleg met je collega’s en Locatiemanager bepaald. Leuk om te weten: HoeksteenKids biedt naast de HDO ook Peuterspeelzaal (PSZ) en Buitenschoolse Opvang (BSO) aan.  

Wie ben jij?
Je bent een ervaren, enthousiaste en energieke collega die in staat is een dragende rol op zich te nemen in het team. Je bent zelfverzekerd, flexibel, creatief en durft te vragen. Je hebt een actieve werkhouding en een grote betrokkenheid bij onze kinderen en ouders. Je bent organisatorisch en communicatief sterk. Om onderdeel te worden van het HDO-team ben jij in het bezit van een diploma (MBO3, MBO4 of HBO) die jou kwalificeert om te werken binnen de kinderopvang. Omdat de locatie zich in Vlaardingen bevindt, ben jij daarnaast ook in het bezit van een een VVE-certificaat. Hiermee kan je ook worden ingezet op de Peuterspeelzaal.

Waar ga je werken?
Onlangs zijn we verhuisd naar een nieuwe locatie. In de spiksplinternieuwe groep is er veel ruimte en veel daglicht. Vlak voor het gebouw bevindt zich een mooie afgesloten speelplaats voor de kinderen. Ook in de wijk zijn leuke speeltuinen te vinden en hebben we op loopafstand de kinderboerderij.

Goed om te weten: omdat het een nieuwe locatie betreft, is de groep waarop je komt te staan ook compleet nieuw. Dit biedt een leuke mogelijkheid om mee te denken en leer je de kinderen vanaf hun eerste KomKids-kennismaking zelf ook kennen.

Meer weten over jouw toekomstige locatie?
Neem een kijkje bij locatie HoeksteenKids

Jouw nieuwe team
Bij de locatie HoeksteenKids werk jij samen met 3 andere vaste Pedagogisch Medewerkers. Het is een jong team, maar wel een team dat al een aantal jaar met elkaar samenwerkt. Er is een fijne sfeer met veel betrokkenheid bij kinderen, ouders en collega’s. Het team is kindvolgend en stimuleert iedereen om activiteiten te bedenken, zowel kind als collega.

Iedereen staat altijd voor elkaar klaar en zorgt dat je je welkom voelt. Dit zorgt voor een fijne werksfeer, waardoor een nieuw gezicht vrijwel direct onderdeel is van het team. Door de open werkcultuur is er veel ruimte voor eigen inbreng en overleg, zo vind je snel je draai.

HoeksteenKids is een van onze Kidslocaties, dat zijn kleine locaties verdeeld over Vlaardingen en Schiedam. Hierdoor leer je gaandeweg ook veel collega’s van andere locaties kennen.

Profiel  
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene Pedagogisch Medewerker Hele Dagopvang voor meer informatie.  

Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker voor HoeksteenKids? Mail dan jouw CV en motivatie naar personeelszaken@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met de Locatiemanager Jacqueline via jacquelineblok@komkids.nl of 06-13969067.

Terug naar vacatureoverzicht.