Wegens zwangerschapsverlof zoeken we per direct voor onze KomKids-locatie IKC ‘t Palet in Vlaardingen een Pedagogisch Medewerker voor de peuterspeelzaal die ons team voor 19,5 uur per week komt versterken. Jouw uren worden verdeeld over 3 dagen: dinsdag, woensdag en donderdag. Op deze dagen is er een ochtend- en middaggroep. ’s Ochtends zijn de peuters er van 8.30 tot 11.45 uur en ’s middags komt er een nieuwe groep van 12.15 tot 15.30 uur. Gedurende de schoolweken maak je buiten je groepsuren om een aantal extra uren aan groepswerkzaamheden omdat je in de reguliere schoolvakanties vrij bent. Dit betreft een tijdelijke functie tot  begin augustus 2021, met een mogelijkheid tot verlenging op één van de andere groepen binnen het centrum.

Wie ben jij?
Jij bent een ervaren, enthousiaste en energieke collega die in staat is een dragende rol op zich te nemen in een team. Je bent flexibel, zelfverzekerd en durft te vragen. Werken met kinderen in de leeftijd 2 tot en met 4 jaar vind je leuk en je bent niet bang bent om initiatief te nemen. Om onderdeel te worden van het team ben jij in het bezit van een diploma (MBO3, MBO4 of HBO) die jou kwalificeert om te werken binnen de kinderopvang. Omdat je binnen de peuterspeelzaal wordt ingezet, is een VVE-certificaat en het taalniveau 3F een must. 

Waar ga je werken?
IKC `t Palet is een leuke, gezellige en uitdagende locatie waar drie groepen Hele Dag Opvang, vier groepen Buitenschoolse Opvang en tien dagdelen Peuterspeelzaal zijn. We zijn een Integraal Kind Centrum en delen het gebouw met Middin en basisschool ‘t Palet. In de grote centrale hal starten alle HDO-groepen de dag en sluiten deze daar ook weer af. Hierdoor werk je niet alleen met je naaste collega’s, maar ook veel met die van de andere groepen.

Bij IKC ‘t Palet houden we van ondernemen en om met de kinderen op stap te gaan. We boffen dan ook met de verschillende uitwijkmogelijkheden in de buurt. Bijvoorbeeld naar het Hof, de speelplaats vlak bij de Broekpolder of een uitstapje naar het museum of de bibliotheek.

Meer weten over jouw toekomstige locatie? 
Neem een kijkje bij IKC 't Palet.

Jouw nieuwe team
Samen met jouw collega`s ben jij het vaste en vertrouwde gezicht voor de ouders en kinderen. Team IKC `t Palet is dynamisch en heeft een mooie samenstelling van verschillende karakters die elkaar goed aanvullen. Juist deze samenstelling zorgt ervoor dat er veel ruimte is voor eigen input, meedenken en ideeën aandragen. Maar ook plezier, een gezellig praatje en een goede grap is niet weg te denken op de werkvloer.

Profiel
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Pedagogisch Medewerker Verkorte Kinderopvang met VVE / Peuterspeelzaal voor meer informatie.

Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker PSZ voor IKC ‘t Palet? Mail jouw CV en een korte motivatie naar personeelszaken@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met de Locatiemanager Marriena via marrienaackon@komkids.nl of 06 107 64 379.