Voor Kindcentrum HoeksteenKids in Vlaardingen zoeken wij een Pedagogisch Professional Hele Dagopvang (HDO) die ons team vanaf januari 2024 komt versterken voor 32 uur. Vanaf dan gaat namelijk één van onze collega's met zwangerschapsverlof. Je werkdagen zijn: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. De groep bestaat uit kinderen van 0-4 jaar, een verticale groep.

Werken bij KomKids hoeft niet eindigen na 30 april. We zien graag dat mensen doorgroeien en gezamenlijk met de Locatiemanager kijken naar de mogelijkheden die er op dat moment zijn.

Wie ben jij?
Iemand die zonder twijfel enthousiast wordt van werken met kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Aangezien jij onder andere ook onderdeel wordt van het Hele Dagopvang-team ben je een rustig, zorgzaam, zorgvuldig en vooral een geduldig persoon. Je bent een ervaren, enthousiaste en energieke collega die in staat is een dragende rol op zich te nemen in het team. Je bent zelfverzekerd, flexibel, creatief en durft te vragen. Je hebt een actieve werkhouding en een grote betrokkenheid bij onze kinderen en ouders. Je bent organisatorisch en communicatief sterk. 

Goed om te weten: KomKids hanteert voor de HDO een rookbeleid. Dat betekent onze KomKids-medewerkers bij deze opvang niet-rokers zijn, omdat we de gezondheid van de kinderen voor op zetten. Daarom vragen we onze medewerkers ook om zich te laten vaccineren tegen kinkhoest. 

Waar ga je werken?
In de groep is er veel ruimte en veel daglicht. Vlak voor het gebouw bevindt zich een mooie afgesloten speelplaats voor de kinderen. Ook in de wijk zijn leuke speeltuinen te vinden en hebben we op loopafstand de kinderboerderij. Leuk om te weten: HoeksteenKids biedt naast de HDO voor kinderen van 0 tot 4 jaar ook Peuterspeelzaal (PSZ) en Buitenschoolse Opvang (BSO) aan.  

Meer weten over jouw toekomstige locatie?
Neem een kijkje bij locatie HoeksteenKids

Jouw nieuwe team
Bij de locatie HoeksteenKids werk jij samen met 7 andere vaste Pedagogisch Professionals. Het is een jong team, maar wel een team dat al een aantal jaar met elkaar samenwerkt. Er is een fijne sfeer met veel betrokkenheid bij kinderen, ouders en collega’s. Het team is kindvolgend en stimuleert iedereen om activiteiten te bedenken, zowel kind als collega.

Iedereen staat altijd voor elkaar klaar en zorgt dat je je welkom voelt. Dit zorgt voor een fijne werksfeer, waardoor een nieuw gezicht vrijwel direct onderdeel is van het team. Door de open werkcultuur is er veel ruimte voor eigen inbreng en overleg, zo vind je snel je draai.

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Neem dan contact op met Locatiemanager Soraya via sorayavandalen@komkids.nl of 06-82155491.

Profiel  
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene Pedagogisch Professional Hele Dagopvang voor meer informatie.  

Interesse? Laat het weten!
Word jij de nieuwe Pedagogisch Professional HDO HoeksteenKids? Laat het ons weten, want wij zijn ook nieuwsgierig naar jou! Stuur een e-mail naar personeelszaken@komkids.nl of een bericht via WhatsApp naar 06-46541432. Dan praten we samen over jouw passie en ervaring. Wie weet tot snel...

Terug naar vacatureoverzicht.