Voor Kindcentrum Dok zijn wij op zoek naar een Pedagogisch Medewerker voor de Hele Dagopvang (HDO) ter vervanging van ziekte. Je werkt 24 uur verspreid over 3 á 4 dagen en je maakt het rooster samen met je collega’s.

Hoelang de vervanging zal duren, weten we nog niet. We zien graag dat mensen doorgroeien, dus als de klus bijna geklaard is ga je gezamenlijk met de Locatiemanager kijken naar de andere mogelijkheden die er op dat moment zijn. Hoewel het dus om een tijdelijke functie gaat, betekent het niet direct dat jouw KomKids-carrière ook tijdelijk hoeft te zijn. Heb je hier vragen over, stel ze gerust.

Wie ben jij?
Iemand die zonder twijfel enthousiast wordt van werken met kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Als een ervaren en zelfverzekerde collega ben jij in staat een dragende rol op je te nemen binnen het team. Werken in de kinderopvang geeft je energie en je bent altijd bezig met het bedenken van leuke nieuwe activiteiten voor de kinderen. Zoals je weet zitten kinderen vol verrassingen, dus is flexibel zijn jou niet vreemd. Om onderdeel te worden van het HDO-team bij Dok ben jij in het bezit van een diploma (MBO3, MBO4 of HBO) die jou kwalificeert om te werken binnen de kinderopvang.

Waar ga je werken?
Kindcentrum Dok ligt aan de rand van het centrum van Schiedam en is een grote open locatie met verschillende opvangsoorten:

    • Hele dag Opvang (HDO)
    • Buitenschoolse Opvang (BSO)
    • Verkorte Kinderopvang met VVE (VKV)

De HDO heeft een open karakter, waardoor de kinderen zelf mogen kiezen bij welke activiteit zij die dag aansluiten. Je kunt dus werken op een verticale groep met kinderen van 0 tot 4 jaar of een groep met 16 peuters!

In de omgeving kan je gratis parkeren en het centrum is op loopafstand. Ideaal, want dit biedt ons de mogelijkheid om geregeld op stap te gaan buiten de deur. Naar de molen, het Plantage-park of de bakker. Onze eigen binnentuin is overigens ook een heerlijke uitvalsbasis.

Meer weten over jouw toekomstige locatie?   
Neem een kijkje bij Dok.

Jouw nieuwe team
Het HDO-team bestaat uit 10 enthousiaste KomKids-medewerkers. Er werken per groep 3 vaste gezichten en een vaste invaller. Samen met jouw collega`s ben jij het vaste en vertrouwde gezicht voor de kinderen én hun ouders. Het team is dynamisch en met de verschillende karakters vullen we elkaar goed aan. Juist deze samenstelling zorgt ervoor dat er veel ruimte is voor eigen input, meedenken en ideeën aandragen. Maar ook plezier, een gezellig praatje en een goede grap is niet weg te denken op de werkvloer. Samen werken we aan een gezonde werkomgeving, dus hanteren we een niet-roken-beleid en haalt iedereen de kinkhoestvaccinatie. Gewoon omdat dit voor jezelf en de kinderen het beste is.

Profiel
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Pedagogisch Medewerkers Dagopvang voor aanvullende informatie. 

Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker voor Kindcentrum Dok? Mail jouw CV en motivatie naar personeelszaken@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met Locatiemanager Saskia via saksiavanmunster@komkids.nl of 06-136 361 29.

<- Terug naar het vacatureoverzicht