Voor onze locatie HoeksteenKids in Vlaardingen zoeken wij Pedagogisch Professionals die ons team komen versterken in onze Buitenschoolse Opvang (BSO) en Peuterspeelzaal (PSZ).

Het gaat om 3 functies met verschillende werkdagen:

  • 15 uur: Naschoolse Opvang (NSO) - op maandag, dinsdag, donderdag en als er een ADV-dag is op school ook op vrijdag.
  • 20 uur: verdeeld over 2 dagen Voorschoolse Opvang (VSO) in combinatie met op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag NSO.
  • 24 uur: combinatie tussen BSO en PSZ. In de ochtend staat je op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag in de PSZ en werk je op maandag, dinsdag en donderdagmiddag in de NSO.

Goed om te weten: wil je meer uren werken, dan kijk je samen met jouw nieuwe Locatiemanager Jacqueline wat mogelijk is binnen de verschillende opvangsoorten die HoeksteenKids biedt.
 
Wie ben jij?  
Dat je dol bent op kinderen, staat als een paal boven water. Jij bent een enthousiaste en zelfstandige collega die initiatief kan én durft te nemen bij zowel het bedenken als uitvoeren van activiteiten met de kinderen. Je bent flexibel, zelfverzekerd, weet van aanpakken en durft te vragen. Daarnaast heb je affiniteit met kinderen in de uiteenlopende leeftijd van 4-12 jaar (BSO) en 2-12 jaar (PSZ/BSO). 

Om binnen de PSZ aan het werk te gaan is een VVE-certificaat en het taalniveau 3F een must. Heb je nog geen methodiek voor de VKV? Geen probleem! Bij ons kun je de opleiding voor Startblokken volgen.
 
Waar ga je werken?  
De BSO is gevestigd aan de Baarnhoeve in de wijk Holy-Noord. De locatie ligt op loopafstand van basisschool ‘De Hoeksteen’, waar dagelijks de kinderen naar school worden gebracht en weer opgehaald. De betrokkenheid van de ouders zorgt direct voor een fijne en huiselijke sfeer waar in iedereen elkaar kent en daar zijn we trots op. 
 
In de groepen is er veel ruimte en veel daglicht. Vlak voor het gebouw bevindt zich een mooie afgesloten speelplaats voor de kinderen. Ook in de wijk zijn leuke speeltuinen te vinden en hebben we op loopafstand de kinderboerderij. Naast de BSO biedt HoeksteenKids ook nog andere opvangsoorten aan: 

  • 2 Hele dag Opvang groepen (HDO)  
  • Buitenschoolse Opvang (BSO)   
  • Peuterspeelzaal met VVE (PSZ)   

Met een grote diversiteit aan kinderen van 0-12 jaar heeft HoeksteenKids automatisch ook veel verschillende activiteiten en interesses. Een plek waar alles mogelijk is. Van sport- en spelactiviteiten op het voetbalveld tot heuse theatervoorstellingen op het daarvoor bestemde podium. Ook worden tijdens speciale themaweken samen met de kinderen ontdekt wat ze nog meer kunnen en leuk vinden. Oh ja, en we samenwerking met BSO de Beestenboel dus dat is ook altijd reden voor nog meer avontuur.  

Meer weten over jouw toekomstige locatie? Neem een kijkje bij HoeksteenKids.  
 
Jouw nieuwe team
Bij de locatie HoeksteenKids werk jij samen met 7 andere vaste Pedagogisch Professionals. Het is een jong team, maar wel een team dat al een aantal jaar met elkaar samenwerkt. Er is een fijne sfeer met veel betrokkenheid bij kinderen, ouders en collega’s. Het team is kindvolgend en stimuleert iedereen om activiteiten te bedenken, zowel kind als collega.

Iedereen staat altijd voor elkaar klaar en zorgt dat je je welkom voelt. Dit zorgt voor een fijne werksfeer, waardoor een nieuw gezicht vrijwel direct onderdeel is van het team. Door de open werkcultuur is er veel ruimte voor eigen inbreng en overleg, zo vind je snel je draai.

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Neem dan contact op met Locatiemanager Soraya via sorayavandalen@komkids.nl of 06-82155491. 

Profiel
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de vacature Pedagogisch Professional Verkorte Kinderopvang (VKV)/ Peuterspeelzaal & Pedagogisch Professional Buitenschoolse Opvang voor meer informatie.
 
Interesse? Laat het weten!
Word jij de nieuwe Pedagogisch Professional op HoeksteenKids? Laat het ons weten, want wij zijn ook nieuwsgierig naar jou! Stuur een e-mail naar personeelszaken@komkids.nl of een bericht via WhatsApp naar 06-46541432. Dan praten we samen over jouw passie en ervaring. Wie weet tot snel...

<- Terug naar het vacatureoverzicht