Voor Kindcentrum ElisaKids in Rotterdam-Charlois zoeken een Pedagogisch Professional  die ons team van de Hele Dagopvang (HDO) voor 24-32 uur per week komt versterken. Welke dagen dit zijn, wordt in overleg met je collega‚Äôs bepaald, je werktijden zijn tussen 07.30 en 18.00 uur.

Wil je liever meer werken? Dat vinden wij bij KomKids alleen maar fijn. Gezien de diversiteit van ElisaKids bestaat er de mogelijkheid om de contracturen uit te breiden door ook bij andere opvangsoorten zoals de Peuterspeelzaal (PSZ) te werken.

Wie ben jij?
Iemand die zonder twijfel enthousiast wordt van werken met kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Je bent zelfverzekerd, flexibel, creatief en durft te vragen. Je hebt een actieve werkhouding en een grote betrokkenheid bij onze kinderen en ouders. 

Goed om te weten:
KomKids hanteert voor de HDO een rookbeleid. Dat betekent onze KomKids-medewerkers bij deze opvang niet-rokers zijn, omdat we de gezondheid van de kinderen voor op zetten. Daarom vragen we onze medewerkers ook om zich te laten vaccineren tegen kinkhoest. 

Waar ga je werken?
Kindercentrum ElisaKids is gevestigd in de Elisabethschool in Rotterdam en biedt verschillende opvangvormen aan:

  • Hele Dagopvang
  • Buitenschoolse Opvang / vakantieopvang
  • Peuterspeelzaal

Door de verschillende opvangsoorten en samenwerking met school kunnen kinderen goed voorbereid doorstromen naar de basisschool. Daarnaast kunnen we gebruikmaken van alle mogelijkheden die het schoolgebouw biedt: zo kunnen kinderen hun energie kwijt in de hypermoderne gymzaal of spelen we op de afgesloten speelplaats. Ook de omgeving van de locatie biedt veel mogelijkheden: we hebben een mooi buitenplein, een abonnement voor de naastgelegen speeltuin Charlois en zitten vlak bij het mooie Zuiderpark en in theater Zuidplein zijn we niet te missen.

Meer weten over jouw toekomstige locatie? Neem een kijkje bij Kindcentrum ElisaKids.

Jouw nieuwe team
Het team bij ElisaKids is relatief klein en ons team is divers en daar zijn we trots op. Er heerst een open en persoonlijke werksfeer, waarbij er ruimte is voor diversiteit en individuele accenten. Tegelijkertijd streven we naar kwaliteit en professionaliteit, en blijven we altijd met elkaar in gesprek.

 Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem contact op met de Locatiemanager Geert via geertvanthull@komkids.nl of 06-82729483.  

Profiel  
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de vacature Pedagogisch Professional Hele Dagopvang voor meer informatie.

Interesse? Laat het weten!
Word jij de nieuwe Pedagogisch Professional HDO ElisaKids? Laat het ons weten, want wij zijn ook nieuwsgierig naar jou! Stuur een e-mail naar personeelszaken@komkids.nl of een bericht via WhatsApp naar 06-46541432. Dan praten we samen over jouw passie en ervaring. Wie weet tot snel...

Terug naar vacatureoverzicht.