Voor Kindcentrum ElisaKids in Rotterdam-Charlois zoeken een Pedagogisch Medewerker Hele Dagopvang (HDO) die ons team voor 24-32 uur per week komt versterken. Welke dagen dit zijn, wordt in overleg met je collega’s bepaald, je werktijden zijn tussen 07.30 en 18.00 uur.

Wie ben jij?
Iemand die zonder twijfel enthousiast wordt van werken met kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Je bent zelfverzekerd, flexibel, creatief en durft te vragen. Je hebt een actieve werkhouding en een grote betrokkenheid bij onze kinderen en ouders. Om onderdeel te worden van het HDO-team ben jij in het bezit van een diploma (MBO3, MBO4 of HBO) die jou kwalificeert om te werken binnen de kinderopvang. 

Waar ga je werken?
Kindercentrum ElisaKids is gevestigd in de Elisabethschool in Rotterdam en biedt verschillende opvangvormen aan:

  • Hele Dagopvang
  • Buitenschoolse Opvang / vakantieopvang
  • Peuterspeelzaal

Door de verschillende opvangsoorten en samenwerking met school kunnen kinderen goed voorbereid doorstromen naar de basisschool. Daarnaast kunnen we gebruikmaken van alle mogelijkheden die het schoolgebouw biedt: zo kunnen kinderen hun energie kwijt in de hypermoderne gymzaal of spelen we op de afgesloten speelplaats. Ook de omgeving van de locatie biedt veel mogelijkheden: we hebben een mooi buitenplein, een abonnement voor de naastgelegen speeltuin Charlois en zitten vlak bij het mooie Zuiderpark en in theater Zuidplein zijn we niet te missen.

Meer weten over jouw toekomstige locatie? Neem een kijkje bij Kindcentrum ElisaKids.

Jouw nieuwe team
Het team bij ElisaKids is relatief klein en ons team is divers en daar zijn we trots op. Er heerst een open en persoonlijke werksfeer, waarbij er ruimte is voor diversiteit en individuele accenten. Tegelijkertijd streven we naar kwaliteit en professionaliteit, en blijven we altijd met elkaar in gesprek.

Profiel  
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de vacature Pedagogisch Medewerker Hele Dagopvang voor meer informatie.

Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker voor ElisaKids? Mail dan jouw CV en motivatie naar personeelszaken@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met de Locatiemanager Geert via 06-82729483.

Terug naar vacatureoverzicht.