Voor Kindcentrum De Wensboom in Schiedam-Noord zoeken wij meerdere Pedagogisch Professionals die ons team komen versterken. We zijn op zoek naar collega’s die 3 á 4 middagen willen werken bij de Buitenschoolse Opvang (BSO) en/of Tussenschoolse Opvang (TSO). Wil je meer werken? Dat is alleen maar fijn. Je kunt dan bijvoorbeeld ook een combinatie maken Voorschoolse Opvang (VSO)/TSO/BSO. De werkdagen worden in overleg bepaald aan de hand van het verwachte aantal kinderen en jouw beschikbaarheid. Je contract (12-18 uur) wordt hierop afgestemd.

Wie ben jij?
Jij bent een enthousiaste en energieke collega, die initiatief kan én durft te nemen bij zowel het bedenken als uitvoeren van activiteiten met de kinderen. Ook ben je flexibel, zelfverzekerd en durft te vragen. 

Waar ga je werken?
Kindcentrum De Wensboom is een leuke, gezellige en uitdagende locatie waar vijf groepen Hele Dagopvang (HDO) en drie groepen BSO gevestigd zijn. We delen ons gebouw met basisschool Vlinder en hebben een fijne samenwerking. Hierdoor kunnen de kinderen gebruik maken van de inpandige speel/theaterzaal en het grote buitenterrein met verschillende speelmogelijkheden. 

Meer weten over jouw toekomstige locatie? Neem een kijkje bij Kindcentrum De Wensboom.

Jouw nieuwe team

Samen met jouw collega`s ben jij het vaste en vertrouwde gezicht voor de ouders en hun kinderen. Het team van Kindcentrum De Wensboom is dynamisch en heeft een mooie samenstelling van verschillende karakters die elkaar goed aanvullen. Juist deze samenstelling zorgt ervoor dat er veel ruimte is voor eigen input, meedenken en ideeën aandragen. Maar ook plezier, een gezellig praatje en een goede grap zijn niet weg te denken op de werkvloer. Een nieuwe collega wordt hartelijk onthaald en met een helder inwerkprogramma weet jij snel wat onze kernwaarden zijn en waar we voor staan. Hierdoor is elk nieuw gezicht vrijwel direct onderdeel van het team.

Heb je na het lezen van deze vacature nog inhoudelijke vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met Locatiemanager Matthijs via matthijszandijk@komkids.nl 06-13021071.  

Profiel
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Pedagogisch Professional BSO voor aanvullende informatie. 

Interesse? Laat het weten! 
Word jij onze nieuwe Pedagogisch Professional BSO bij Kindcentrum De Wensboom? Laat het ons weten, want wij zijn ook nieuwsgierig naar jou! Stuur een e-mail naar personeelszaken@komkids.nl of een bericht via WhatsApp naar 06-46541432. Dan praten we samen over jouw passie en ervaring. Wie weet tot snel... 

<- Terug naar het vacatureoverzicht