Voor Kindcentrum De Wensboom in Schiedam- Noord zoeken wij een Pedagogisch Professional die ons Hele Dagopvang (HDO)-team komt versterken voor 32 uur. Je gaat werken op een babygroep met kinderen van 0-2 jaar, je werkdagen zijn in overleg met je collega's.

Wie ben jij?
Zonder twijfel maakt werken met jonge kinderen jou dolgelukkig. Ook herken jij je in de volgende kernwoorden: flexibel, initiatiefrijk, sociaal en zachtaardig. 

Goed om te weten
KomKids hanteert voor de HDO een rookbeleid. Dat betekent onze KomKids-medewerkers bij deze opvang niet-rokers zijn, omdat we de gezondheid van de kinderen voor op zetten. Daarom vragen we onze medewerkers ook om zich te laten vaccineren tegen kinkhoest.

Waar ga je werken?
Kindcentrum De Wensboom is een leuke, gezellige en uitdagende locatie waar vijf groepen Hele Dagopvang (HDO) en drie groepen BSO gevestigd zijn. We delen ons gebouw met basisschool De Vlinder en hebben een fijne samenwerking. Hierdoor kunnen de kinderen gebruik maken van de inpandige speel/theaterzaal en het grote buitenterrein met verschillende speelmogelijkheden.

Meer weten over jouw toekomstige locatie? 
Neem een kijkje bij Kindcentrum De Wensboom.

Jouw nieuwe team
Samen met jouw collega`s ben jij het vaste en vertrouwde gezicht voor de ouders en hun kinderen. Het team van Kindcentrum De Wensboom is dynamisch en heeft een mooie samenstelling van verschillende karakters die elkaar goed aanvullen. Juist deze samenstelling zorgt ervoor dat er veel ruimte is voor eigen input, meedenken en ideeën aandragen. Maar ook plezier, een gezellig praatje en een goede grap zijn niet weg te denken op de werkvloer. Een nieuwe collega wordt hartelijk onthaald en met een helder inwerkprogramma weet jij snel wat onze kernwaarden zijn en waar we voor staan. Hierdoor is elk nieuw gezicht vrijwel direct onderdeel van het team.

Heb je na het lezen van deze vacature nog inhoudelijke vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met één van de Locatiemanagers: Demelza via demelzaliekendiek@komkids.nl of bel 06-82855867 of Matthijs via matthijszandijk@komkids.nl of 06-13021071.

Benieuwd naar wat wij jou bieden?
Bekijk de algemene vacature Pedagogisch Professional Hele Dagopvang voor meer informatie.

Interesse? Laat het weten! 
Word jij onze nieuwe Pedagogisch Professional HDO bij Kindcentrum De Wensboom? Laat het ons weten, want wij zijn ook nieuwsgierig naar jou! Stuur een e-mail naar personeelszaken@komkids.nl of een bericht via WhatsApp naar 06-46541432. Dan praten we samen over jouw passie en ervaring. Wie weet tot snel... 

<< Terug naar vacatureoverzicht.