Voor onze locatie Bellefleur zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega. Een Pedagogisch Professional Hele Dagopvang (HDO) die ons team komt versterken voor 24 uur per week op de Babygroep (0-2jaar).  Je werkdagen worden in overleg bepaald met jouw nieuwe Locatiemanager Brenda.
 
Wie ben jij?
Iemand die zonder twijfel enthousiast wordt van werken met kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Jij bent een enthousiaste en zelfstandige collega die initiatief kan én durft te nemen bij zowel het bedenken als uitvoeren van activiteiten met de kinderen. Je bent flexibel, zelfverzekerd en durft te vragen. 

Goed om te weten:
KomKids hanteert voor de HDO een rookbeleid. Dat betekent onze KomKids-medewerkers bij deze opvang niet-rokers zijn, omdat we de gezondheid van de kinderen voor op zetten. Daarom vragen we onze medewerkers ook om zich te laten vaccineren tegen kinkhoest. 

Waar ga je werken? 
Bellefleur is een rustpunt in de wijk. Het kindcentrum is kleinschalig en toegankelijk waardoor iedereen elkaar kent. In een huiselijke omgeving nemen we echt de tijd voor de kinderen en stimuleren we zijn of haar ontwikkeling optimaal. Leuk om te weten: Bellefleur heeft misschien wel de grootste tuin van alle KomKids-locaties. Je snapt het al, we zijn dan ook veel buiten om samen met kinderen van alles te ontdekken.  

Meer weten over jouw toekomstige locatie?   
Neem een kijkje bij Kindcentrum Bellefleur.

Jouw nieuwe team 
Iedereen is betrokken bij de kinderen. We houden van heldere communicatie. Zo weten we wat we van elkaar kunnen verwachten en kunnen we op elkaar bouwen.  

Een nieuw gezicht wordt hartelijk onthaald en met een helder inwerkprogramma weet jij snel wat onze kernwaarden zijn en waar we voor staan. Er is genoeg te doen en voldoende ruimte voor eigen inbreng, hierdoor ben je direct onderdeel van het vaste en hechte team dat flexibel samenwerkt met andere KomKids-locaties zoals: Viola, Harga en VaartKids. 

Heb je na het lezen van deze vacature inhoudelijk vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met Locatiemanager Brenda, mail naar brendavanbuuren@komkids.nl of bel naar 06-12641353.

Profiel  
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Pedagogisch Professional HDO voor aanvullende informatie. 

Interesse? Laat het weten! 
Word jij onze nieuwe Pedagogisch Professional bij Kindcentrum Bellefleur? Laat het ons weten, want wij zijn ook nieuwsgierig naar jou! Stuur een e-mail naar personeelszaken@komkids.nl of een bericht via WhatsApp naar 06-46541432. Dan praten we samen over jouw passie en ervaring. Wie weet tot snel... 

<< Terug naar vacatureoverzicht.