Voor de locatie IKC ’t Palet in Vlaardingen zoeken we een nieuwe aanwinst voor ons team. Als Pedagogisch Professional BSO/VSO ben je voor deze functie 16 uur per week aan het werk verdeeld over vier dagen, namelijk:

  • maandag (VSO en BSO) 
  • dinsdag (VSO en BSO) 
  • donderdag (VSO en BSO)
  • vrijdag (VSO en BSO)

Je werktijden zijn:
- VSO is van 07.00/07.30-09.00 uur.
- BSO is van 15.30-18.00/18.30 uur.

Wil je meer werken? Dan vinden wij dat alleen maar fijn. Je kunt bijvoorbeeld tijdens de Tussenschoolse Opvang (TSO) op maandag, dinsdag en donderdag werken en meer werken in de vakanties. Door de jaarurensystematiek kunnen we meer uren in je contract afspreken. Tijdens ons zomervakantieprogramma SummerKids staan we 6 weken lang voor de BSO-kinderen klaar van maandag tot en met vrijdag en ondernemen we allerlei activiteiten. Ook in de andere reguliere vakanties en op vrije dagen van school bieden we de hele dag opvang aan met super toffe activiteiten en uitstapjes. Lijkt je dit leuk? Geef dit aan tijdens je sollicitatie.

Wie ben jij?
Je bent zelfverzekerd, flexibel, creatief en durft vragen te stellen. Werken met kinderen in de leeftijd 4 tot en met 13 jaar vind je leuk en uitdagend. Je bent niet bang om initiatief te nemen. Zowel zelfstandig als in teamverband kom je goed tot je recht.

Waar ga je werken?
IKC `t Palet ligt midden in het Vlaardingse centrum en dat betekent automatisch een leuke, gezellige en bruisende locatie met verschillende opvangvormen:

  • 3 groepen Hele Dagopvang
  • 4 groepen Buitenschoolse Opvang (BSO)
  • 10 dagdelen Peuterspeelzaal (PSZ/VKV)

We boffen met onze centrale ligging. Hierdoor brengen we geregeld een bezoek aan de lokale bakker, het museum, 't Hof met kinderboerderij of springen we in de BSO-bus om naar de Broekpolder te gaan.

Als Integraal Kindcentrum delen wij ons mooie gebouw met 2 andere partners: Middin en basisschool 't Palet.

Meer weten over jouw toekomstige locatie?
Neem een kijkje bij IKC 't Palet.

Jouw nieuwe team
Samen met jouw collega`s ben jij het vaste en vertrouwde gezicht voor de kinderen én hun ouders. Het team is dynamisch en met de verschillende karakters vullen we elkaar goed aan. Juist deze samenstelling zorgt ervoor dat er veel ruimte is voor eigen input, meedenken en ideeën aandragen. Maar ook plezier, een gezellig praatje en een goede grap is niet weg te denken op de werkvloer.

Heb je na het lezen van deze vacature nog inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met de Locatiemanager Marriena, mail naar marrienaackon@komkids.nl of bel naar 06-10764379.

Profiel
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Pedagogisch Professional BSO voor meer informatie.

Interesse? Laat het weten! 
Word jij onze nieuwe Pedagogisch Professional BSO voor IKC ‘t Palet? Laat het ons weten, want wij zijn ook nieuwsgierig naar jou! Stuur een e-mail naar personeelszaken@komkids.nl of een bericht via WhatsApp naar 06-46541432. Dan praten we samen over jouw passie en ervaring. Wie weet tot snel....

Terug naar vacatureoverzicht.