Voor onze KomKids-locatie IKC ‘t Palet in Vlaardingen zijn we op zoek naar een Pedagogisch Professional Peuterspeelzaal (PSZ). Je versterkt het team voor 17 uur per week.

Hoe jouw werkweek eruitziet?
De werkdagen zijn woensdag, donderdag en vrijdag van 08.30-15.30 uur. Het ochtenddagdeel is van 08.30-11.45 uur en het middagdagdeel is van 12.15-15.30 uur.
Goed om te weten: om aan het aantal contracturen te komen werk je in schoolweken meer (19,5 uur) zodat je in de schoolvakanties vrij bent.

Wil je liever meer werken? Dat vinden we bij KomKids alleen maar fijn! Samen met jouw toekomstige Locatiemanager Marriena kijk je naar de opties en mogelijkheden. Bijvoorbeeld door jouw uren te combineren met de Buitenschoolse Opvang (BSO) of omdat het je ook leuk lijkt om samen met je collega's de vakantieopvang voor de BSO-kinderen te verzorgen, combineren is dus mogelijk. 

Wie ben jij?
Werken met kinderen in de leeftijd van 2-4 jaar is waar jij plezier uithaalt en jij wordt enthousiast om creatief te werk te gaan. Zoals je weet zitten kinderen vol verrassingen, dus is flexibel zijn voor jou niet vreemd. Als een ervaren en zelfverzekerde collega ben jij in staat een dragende rol op je te nemen binnen het team. Om binnen de PSZ aan het werk te gaan is een VVE-certificaat en het taalniveau 3F een must. Heb je nog geen methodiek voor de VKV? Geen probleem! Bij ons kun je de opleiding voor Startblokken volgen.

Waar ga je werken?
IKC `t Palet ligt midden in het Vlaardingse centrum en dat betekent automatisch een leuke, gezellige en bruisende locatie met verschillende opvangvormen:

  • 3 groepen Hele Dagopvang
  • 4 groepen Buitenschoolse Opvang (BSO)
  • 10 dagdelen Peuterspeelzaal (PSZ/VKV)

We boffen met onze centrale ligging. Hierdoor brengen we geregeld een bezoek aan de lokale bakker, het museum, 't Hof met kinderboerderij of springen we in de bolderkar om naar de Broekpolder te wandelen.
Als Integraal Kindcentrum delen wij ons mooie gebouw met 2 andere partners: Middin en basisschool 't Palet.

Meer weten over jouw toekomstige locatie?  
Neem een kijkje bij IKC 't Palet.

Jouw nieuwe team
Samen met jouw collega`s ben jij het vaste en vertrouwde gezicht voor de kinderen én hun ouders. Het team is dynamisch en met de verschillende karakters vullen we elkaar goed aan. Juist deze samenstelling zorgt ervoor dat er veel ruimte is voor eigen input, meedenken en ideeën aandragen. Maar ook plezier, een gezellig praatje en een goede grap is niet weg te denken op de werkvloer. 

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Neem dan contact op met Locatiemanager Marriena via marrienaackon@komkids.nl of 06 107 64 379.

Profiel
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de vacature Pedagogisch Professional Verkorte Kinderopvang (VKV)/ Peuterspeelzaal voor meer informatie.

Interesse? Laat het weten!
Word jij de nieuwe Pedagogisch Professional PSZ IKC 't Palet? Laat het ons weten, want wij zijn ook nieuwsgierig naar jou! Stuur een e-mail naar personeelszaken@komkids.nl of een bericht via WhatsApp naar 06-46541432. Dan praten we samen over jouw passie en ervaring. Wie weet tot snel...

Terug naar vacatureoverzicht.