Voor onze locatie Avonturijn in Vlaardingen zoeken wij een Locatiespecialist Klein IKC/Pedagogisch Professional, die ons team voor 20 uur per week komt versterken. Deze uren worden verdeeld over groepsuren, in de ochtenden Peuterspeelzaal (PSZ) aangevuld met management uren.

Dat betekent dat jouw uren worden verdeeld over verschillende functies. Hoe jouw werkweek eruitziet?

  • 18 uur: Pedagogisch Professional PSZ – Avonturijn: op woensdag, donderdag en vrijdag.
  • 2 uur: Locatiespecialist Klein IKC – Avonturijn: in overleg.

Wie ben jij?
Daarnaast ben jij een enthousiaste en zelfstandige collega die initiatief kan én durft te nemen bij zowel het bedenken als uitvoeren van activiteiten met de kinderen. Met een gezonde dosis humor sta je stevig in je schoenen en durf je te vragen. Omdat je binnen de PSZ werkt ben jij in het bezit van een VVE-certificaat of je bent bereid om deze te halen.

Functie Locatiespecialist Klein IKC
Daarnaast horen de taken van een Locatiespecialist Klein IKC ook bij jouw functie. Dit houdt in dat jij binnen het team van Avonturijn, naast jou zijn dat nog 2 collega's, een leidende rol hebt en een verlengstuk bent van de Locatiemanager op de werkvloer. Jij fungeert als aanspreekpunt voor de directie en leerkrachten van school en onderhoudt hierin het contact. Je zorgt ervoor dat het beleid wordt geïmplementeerd, nageleefd en bewaakt wordt. Ook ben jij verantwoordelijk voor interne bedrijf voerende taken, zoals bijvoorbeeld roosters maken, klachten behandelen, intakegesprekken voeren met ouders en het bijwonen van beoordelings- en POP-gesprekken met de medewerkers van de locatie.

Waar ga je werken?
Avonturijn is een kleurrijke en vrolijke locatie in Vlaardingen en ligt in het gelijknamige moderne schoolgebouw. Met de centrale plaats in de wijk is het automatisch het hart van bruisend leven in de buurt. Een gezellige plek waar kinderen van 2 – 12 jaar elke dag van alles kunnen beleven.

Verkorte kinderopvang VKV met VVE | Peuterspeelzaal 
Opvang voor kinderen vanaf 2 tot 4 jaar waarbij zij twee tot vier dagdelen komen spelen, vriendjes maken en zich alvast voorbereiden op de basisschool. Er zijn in 2 groepen met peuters die elkaar afwisselen met een ochtend- en middagprogramma. Samen met de peuters wordt elke dag gekeken naar welke leuke taakjes ze willen doen met behulp van het digiboard dat tevens ook een onderdeel is in de kleuterklas. Dat geldt ook voor de vrolijke woordmuur die gelijk de Nederlandse taalontwikkeling ondersteunt, waar veel aandacht aan wordt besteed binnen de peutergroep maar ook binnen de school zelf. Aan de hand van thema's gaan we elke keer weer opnieuw op avontuur in een wereld vol nieuwe dingen. Bijvoorbeeld jungle, Holland of zoals tijdens het maken van de foto's het thema supermarkt.

Door de goede samenwerking met school is deze stap nog kleiner en daarom des te leuker. Zo weten ze al de weg door school, kunnen ze gemakkelijk het toilet vinden en houden we dezelfde structuur aan waardoor peuters moeiteloos kleuters worden.

Meer weten over jouw toekomstige locatie?
Neem een kijkje bij Avonturijn.

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Neem dan contact op met Locatiemanager Jacqueline via jacquelineblok@komkids.nl of 06-13969067.

Profiel
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacatures van Pedagogisch Professional VKV/Peuterspeelzaal en Pedagogisch Professional BSO voor meer informatie.

Interesse? Laat het weten!
Word jij de nieuwe Locatiespecialist/Pedagogisch Professional? Laat het ons weten, want wij zijn ook nieuwsgierig naar jou! Stuur een e-mail naar personeelszaken@komkids.nl of een bericht via WhatsApp naar 06-46541432. Dan praten we samen over jouw passie en ervaring. Wie weet tot snel...

<- Terug naar het vacatureoverzicht