Draag jij kinderen een warm hart toe? Ben je creatief en op zoek naar een plek waar je kunt bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen, omdat je daar zoveel voldoening uithaalt? Voor Kindcentrum Klinker in Schiedam-Noord zoeken wij een nieuwe collega die ons team voor 5 dagen á 20 uur per week komt versterken in de Buitenschoolse Opvang. Op donderdag en vrijdag werk je ook in de ochtend tijdens de Voorschoolse Opvang. 

Wie ben jij?Jij bent er echt voor de kinderen en beleeft elke dag plezier in het bedenken en uitvoeren van nieuwe activiteiten. Jij bent een enthousiaste en zelfstandige collega die initiatief kan én durft te nemen bij zowel het bedenken als uitvoeren van activiteiten met de kinderen. Je voelt je verantwoordelijk voor de BSO en zet graag een stapje extra om de kwaliteit te verbeteren. Je staat graag ouders te woord als zij hun kinderen komen ophalen en weet altijd iets leuks over de dag te vertellen. 

Waar ga je werken?Kindcentrum Klinker is gevestigd in basisschool De Klinker en vind je in Schiedam-Noord. Een ideale locatie die goed bereikbaar is met het openbaar vervoer, gratis parkeergelegenheden heeft en eindeloos veel uitwijkmogelijkheden biedt voor uitstapjes met de kinderen. Hierdoor ben je binnen een steenworpafstand van Sportpark Willem-Alexander, de natuurspeeltuin, het NME-centrum of haal je gemakkelijk een vers brood bij de bakker in de buurt.Jouw nieuwe teamKindcentrum Klinker biedt een klein gezellig team waar hard gewerkt wordt maar waar zeker ruimte is voor een goede dosis humor. Kindcentrum Klinker beschikt over een Locatiespecialist Klein IKC die onderdeel is van het team en net als jou op de groep met kinderen werkt. Op de BSO zal je samenwerken in een team met vier collega's waarbij er respect wordt getoond voor ieders eigenheid en jouw kwaliteiten worden benut. We vinden het belangrijk dat kinderen elke dag met plezier naar de opvang komen en uitgedaagd worden in ons variërend activiteitenaanbod. Houd jij van workshops? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Van vloggen tot voetbal en van toneel tot reporter, niks is voor ons te gek. Daardoor ontwikkelen niet alleen de kinderen zich, maar blijft het werk voor jou ook uitdagend. Bij Kindcentrum Klinker houden wij van een open en duidelijke communicatie.  

Meer weten over jouw toekomstige locatie? Neem een kijkje bij Kindcentrum KlinkerHeb je na het lezen van deze vacature nog inhoudelijke vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met de Locatiemanager Suzanne via suzannevanmeeteren@komkids.nl of stuur een bericht naar 06-34443495.
ProfielBenieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Pedagogisch Professional BSO voor aanvullende informatie. Interesse? Laat het weten! Word jij onze nieuwe Pedagogisch Professional BSO bij Kindcentrum Klinker? Laat het ons weten, want wij zijn ook nieuwsgierig naar jou! Stuur een e-mail naar personeelszaken@komkids.nl of een bericht via WhatsApp naar 06-46541432. Dan praten we samen over jouw passie en ervaring. Wie weet tot snel...  

<< Terug naar vacatureoverzicht.