Voor onze nieuwe peutergroep met kinderen van 2,5 tot 4 jaar in de Hele Dagopvang (HDO) op De Volkstuin in Schiedam-West zoeken wij een Pedagogisch Professional die ons team komt versterken voor 16,5 uur per week. Jouw uren worden verdeeld over 3 ochtenden van 7.30 tot 13.00 uur op maandag, dinsdag en donderdag. 

Wil je graag meer uren werken? Dat vinden wij alleen maar fijn. Samen met jouw nieuwe Locatiemanager Jacqueline bekijk je wat de mogelijkheden zijn binnen KomKids.

Wie ben jij?
Werken met jonge kinderen maakt jou dolgelukkig. De Volkstuin staat compleet in het teken van de natuur, dus jij vindt het heerlijk om buiten op avontuur te gaan en hebt ongetwijfeld groene vingers. Een regenachtige dag zal jou niet tegenhouden. Jij bent een enthousiaste en zelfstandige collega die initiatief kan én durft te nemen bij zowel het bedenken als uitvoeren van activiteiten met de kinderen.

Waar ga je werken?
De Volkstuin is al een aantal jaar een Buitenschoolse Opvang-locatie. Het was zelfs de eerste natuur-BSO binnen KomKids. Met de start van de peutergroep in maart heeft De Volkstuin weer een KomKids-primeur! Het is de eerste thema HDO-locatie in de natuur. Er is een eigen volkstuin met grote buitenruimte op het complex bij Volkstuinvereniging Vijfsluizen. Samen met de kinderen trek jij de natuur in om ze verder uit te dagen, te laten onderzoeken en heerlijk te ravotten in de tuin. Na het halen van een frisse neus kunnen de kinderen ook terecht in onze gezellige binnenruimte.Meer weten over jouw toekomstige locatie?
Neem een kijkje bij De Volkstuin.

Jouw nieuwe team
De HDO-groep bestaat uit maximaal 16 kinderen en daardoor is het team waarin je terechtkomt ook relatief klein. Het HDO-team bestaat uit 2 Pedagogische Professionals. Jullie vormen samen met de 2 collega’s van de BSO dus hét team van De Volkstuin. Door de kleinschaligheid van de locatie bouw je snel een persoonlijke band op met elkaar én de kinderen, waardoor je goed kan inspringen op hun behoeften. 
Goed om te weten: omdat de groep recent gestart is, werkt er nu één collega op de groep. Tot dat de groep voldoende kinderen heeft voor 2 medewerkers werk je, roulerend, op andere KomKids-locaties. 

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen? Neem dan contact op met de Locatiemanager Jacqueline via jacquelineblok@komkids.nl of 06-13969067.

Profiel
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Pedagogisch Professional HDO voor meer informatie.

Interesse? Laat het weten! 
Word jij onze nieuwe Pedagogisch Professional HDO bij De Volkstuin? Laat het ons weten, want wij zijn ook nieuwsgierig naar jou! Stuur een e-mail naar personeelszaken@komkids.nl of een bericht via WhatsApp naar 06-46541432. Dan praten we samen over jouw passie en ervaring. Wie weet tot snel... 

<< Terug naar vacatureoverzicht.