Voor Kindcentrum Violier in Schiedam-Noord  zoeken wij een nieuwe collegadie ons Buitenschoolse Opvang (BSO)-team komt versterken. Het gaat om 12-16 uur verdeeld over 3 á 4 werkdagen, welke dagen bepaal je in overleg met je nieuwe Locatiemanager Matthijs.

Wie ben jij?
Jij bent er echt voor de kinderen en beleeft elke dag plezier in het bedenken en uitvoeren van nieuwe activiteiten. Jij bent een enthousiaste en zelfstandige collega die initiatief kan én durft te nemen bij zowel het bedenken als uitvoeren van activiteiten met de kinderen. Je voelt je verantwoordelijk voor de BSO en zet graag een stapje extra om de kwaliteit te verbeteren. Je staat graag ouders te woord als zij hun kinderen komen ophalen en weet altijd iets leuks over de dag te vertellen. Samengevat ben je flexibel, zelfverzekerd en durf je te ondernemen.

Waar ga je werken?   Kindcentrum Violier ligt in een mooie én groene wijk in Schiedam-Noord en biedt Verkorte Kinderopvang met VVE (VKV) en BSO aan. Het kindcentrum ligt naast de basisscholen De Vlinder en De Violier en is na schooltijd de plek waar je wilt zijn! Er is voor ieder wat wils, zodat kinderen hun talenten kunnen ontwikkelen.

In totaal zijn er 3 BSO-groepen bij De Violier. Het BSO-team bedenkt elke week weer samen met de kinderen nieuwe workshops en leuke activiteiten. Hierbij maken we gebruik van ieders talenten wat een grote diversiteit aan activiteiten oplevert. We zijn benieuwd welke talenten jij hebt. Iedereen is immers wel ergens goed in.  

Jouw nieuwe team  
BSO Violier is gevestigd in de Openbare Basisschool Violier. Ook werkt de locatie samen met een ander KomKids-kindcentrum: Wensboom. Het BSO-team bestaat uit 4 KomKids-medewerkers waar je vast mee samenwerkt. Samen met je collega haal je de kinderen op uit school. Op de locatie eet en drink je met je eigen groep kinderen waarna de kinderen zelf kiezen wat zij willen gaan doen. We bedenken elke week weer nieuwe workshops en leuke activiteiten voor de kinderen van 4-13 jaar. Jullie zijn het vaste en vertrouwde gezicht voor de ouders en hun kinderen. Een nieuwe collega wordt hartelijk onthaald en met een helder inwerkprogramma weet jij snel wat onze kernwaarden zijn en waar we voor staan. Hierdoor is elk nieuw gezicht vrijwel direct onderdeel van het team.

Heb je na het lezen van deze vacature nog inhoudelijke vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met Locatiemanager Matthijs via matthijszandijk@komkids.nl of bel 06-13021071.  

Meer weten over jouw toekomstige locatie? 
Neem een kijkje bij Kindcentrum Violier.

Profiel
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Pedagogisch Professional BSO voor aanvullende informatie. 

Interesse? Laat het weten! 
Word jij onze nieuwe Pedagogisch Professional  bij Kindcentrum Violier? Laat het ons weten, want wij zijn ook nieuwsgierig naar jou! Stuur een e-mail naar personeelszaken@komkids.nl of een bericht via WhatsApp naar 06-46541432. Dan praten we samen over jouw passie en ervaring. Wie weet tot snel... 

<< Terug naar vacatureoverzicht.