Voor de locaties in Schiedam-Oost zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega. Een Pedagogisch Professional die ons team komt versterken voor gemiddeld zo'n 24 tot 32 uur per week. Hoe jouw week eruitziet? Gevarieerd en flexibel, want je wisselt af tussen verschillende opvangsoorten binnen de locaties van Schiedam-Oost. Zo kan je de ene week de kinderen 3 dagen bij de Hele Dagopvang (HDO) opvangen en de andere week 5 middagen op avontuur gaan met de Buitenschoolse Opvang (BSO). Of wie weet maak je er een combinatie met de Verkorte Kinderopvang met VVE (VKV) van.

Kortom genoeg variatie en vooral een functie waar je gelijk veel ervaring op kan doen binnen de kinderopvang. En wees gerust, je hebt dan geen vaste werkdagen maar je komt zeker aan je uren.  

Wie ben jij? 
Je bent flexibel, want je krijgt roulerende functie binnen het team. Jij speelt een belangrijke rol in de verbinding die wij willen leggen tussen de verschillende locaties in Schiedam-Oost. Niet alleen omdat jij op alle locaties komt te werken maar ook omdat we activiteiten voor heel Oost willen organiseren. Denk aan een sportmiddag voor alle BSO's, ouderavonden voor alle locaties of thema gerelateerde activiteiten voor onze peuters. Niks is te gek! 

In ons team en onze locaties komen veel culturen samen. Voor onze locatie zijn wij daarom ook op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige collega die het zowel leuk als interessant vindt om te werken met én te leren van andere culturen. Werken met kinderen is waar jij plezier uithaalt en jij wordt enthousiast om creatief te werk te gaan. Wie weet kan jij ons mogelijk ook nog iets extra brengen met jouw talenten. Je staat zelfverzekerd en met beide benen op de grond en kan je vinden in flexibel werken. Tot slot ben je voor het werken op de VKV-groep ben je VVE-gecertificeerd.

Waar ga je werken
In Schiedam-Oost hebben wij 3 locaties: Kindercentrum Kekt, IKC Kaleidoscoop en IKC de Peperklip. Deze locaties bieden opvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar met de volgende opvangsoorten: 

  • Hele dagopvang (HDO)  
  • Verkorte kinderopvang met VVE (VKV)  
  • Buitenschoolse opvang (BSO)  

Deze centra zijn een afspiegeling van de wijk in Schiedam-Oost waar diverse culturen bij elkaar komen. Een unieke mogelijkheid om elkaars cultuur te begrijpen en te respecteren en biedt dus ook de mogelijkheid om van én met elkaar te leren.  

Kindercentrum Kekt ligt centraal, deze locatie heeft alle drie de soorten opvang (HDO, BSO en VKV). Het is een ruime locatie die gevestigd zit in OBS de Singel, waar wij een fijne samenwerking mee hebben. Ook is er een mooie grote keuken waar wij kunnen koken met de kinderen. Dus als je een kooktalent bent komt dat zeker van pas. Meer weten over deze locatie? Klik hier

IKC Kaleidoscoop is gevestigd in de basisschool Kaleidoscoop, hier zit een VKV en een BSO. Er is een mooi groot plein en we mogen gebruik maken van verschillende faciliteiten van de school. De medewerkers maken hier elke dag een feestje, zo was er bij de heropening van de BSO na de lockdown een echte silent disco! Meer weten over deze locatie? Klik hier

IKC de Peperklip heeft 2 locaties rondom de school Peperklip. Zij hebben een VKV en een BSO-locatie. De VKV heeft 3 mooie grote ruimtes met een eigen speelpleintje en de BSO heeft een locatie waar er verschillende ruimtes speels op elkaar aansluiten. Zo is er bijvoorbeeld een echte chill kelder waar de kinderen zich kunnen terugtrekken en een creatieve hoek waar zij zich als échte kunstenaars kunnen uitleven. Meer weten over deze locatie? Klik hier

Jouw nieuwe team
Het team bestaat in Schiedam-Oost bestaat uit enthousiaste vaste KomKids-medewerkers waar je mee samenwerkt en spart over het aanbod van activiteiten. Het is een team dat graag vooruit wil gaan en hierbij een mooie toekomst samen ziet. De inbreng van iedereen is belangrijk binnen het gehele team om te zorgen dat ieder kind een fijne tijd heeft in een vertrouwde omgeving, maar ook met voldoende uitdagingen. Wij zoeken dus iemand die een échte teamspeler is, zelfstandig en proactief meedenkt in de gehele gang van zaken. Door de meerdere locaties en samenwerking met de drie scholen is dit niet alleen een functie waar je veel ervaring kan op doen, maar ook een functie waar je veel contacten en collega's erbij krijgt.  

Heb je na het lezen van deze vacature nog inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met de Locatiemanagers Mirjam, mail naar: mirjamduifhuizen@komkids.nl of bel naar 06-26962408.

Profiel   
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Pedagogisch Professional HDO of Pedagogisch Professional BSO voor aanvullende informatie.  

Interesse? Laat het weten! 
Word jij onze nieuwe roulerend Pedagogisch Professional voor Schiedam-Oost? Laat het ons weten, want wij zijn ook nieuwsgierig naar jou! Stuur een e-mail naar personeelszaken@komkids.nl of een bericht via WhatsApp naar 06-46541432. Dan praten we samen over jouw passie en ervaring. Wie weet tot snel... 

Terug naar vacatureoverzicht.