Voor onze locatie HoeksteenKids in Vlaardingen zoeken wij een Pedagogisch Professional die ons team komen versterken in onze Buitenschoolse Opvang (BSO). Het gaat om 20-25 uur verdeeld over 5 ochtenden (Vooschoolse Opvang) en 4 middagen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. 

Goed om te weten: wil je liever meer werken? Dan vinden wij dat alleen maar fijn. Samen met jouw nieuwe Locatiemanager Soraya bekijk je wat mogelijk is binnen de verschillende opvangsoorten die HoeksteenKids biedt.
 
Wie ben jij?  
Dat je dol bent op kinderen, staat als een paal boven water. Jij bent een enthousiaste en zelfstandige collega die initiatief kan én durft te nemen bij zowel het bedenken als uitvoeren van activiteiten met de kinderen. Je bent flexibel, zelfverzekerd, weet van aanpakken en durft te vragen. Daarnaast heb je affiniteit met kinderen in de uiteenlopende leeftijd van 4-12 jaar (BSO). 

Waar ga je werken?  
De BSO is gevestigd aan de Baarnhoeve in de wijk Holy-Noord. De locatie ligt op loopafstand van basisschool ‘De Hoeksteen’, waar dagelijks de kinderen naar school worden gebracht en weer opgehaald. De betrokkenheid van de ouders zorgt direct voor een fijne en huiselijke sfeer waar in iedereen elkaar kent en daar zijn we trots op. 
 
In de groepen is er veel ruimte en veel daglicht. Vlak voor het gebouw bevindt zich een mooie afgesloten speelplaats voor de kinderen. Ook in de wijk zijn leuke speeltuinen te vinden en hebben we op loopafstand de kinderboerderij. Naast de BSO biedt HoeksteenKids ook nog andere opvangsoorten aan: 

  • 2 Hele dag Opvang groepen (HDO)  
  • Buitenschoolse Opvang (BSO)   
  • Peuterspeelzaal met VVE (PSZ)   

Met een grote diversiteit aan kinderen van 0-12 jaar heeft HoeksteenKids automatisch ook veel verschillende activiteiten en interesses. Een plek waar alles mogelijk is. Van sport- en spelactiviteiten op het voetbalveld tot heuse theatervoorstellingen op het daarvoor bestemde podium. Ook worden tijdens speciale themaweken samen met de kinderen ontdekt wat ze nog meer kunnen en leuk vinden. Oh ja, en we samenwerking met BSO de Beestenboel dus dat is ook altijd reden voor nog meer avontuur.  

Meer weten over jouw toekomstige locatie? Neem een kijkje bij HoeksteenKids.  
 
Jouw nieuwe team
Bij de locatie HoeksteenKids werk jij samen met 7 andere vaste Pedagogisch Professionals. Het is een jong team, maar wel een team dat al een aantal jaar met elkaar samenwerkt. Er is een fijne sfeer met veel betrokkenheid bij kinderen, ouders en collega’s. Het team is kindvolgend en stimuleert iedereen om activiteiten te bedenken, zowel kind als collega.

Iedereen staat altijd voor elkaar klaar en zorgt dat je je welkom voelt. Dit zorgt voor een fijne werksfeer, waardoor een nieuw gezicht vrijwel direct onderdeel is van het team. Door de open werkcultuur is er veel ruimte voor eigen inbreng en overleg, zo vind je snel je draai.

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Neem dan contact op met Locatiemanager Soraya via sorayavandalen@komkids.nl of 06-82155491

Profiel
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de vacature Pedagogisch Professional Buitenschoolse Opvang voor meer informatie.
 
Interesse? Laat het weten!
Word jij de nieuwe Pedagogisch Professional op HoeksteenKids? Laat het ons weten, want wij zijn ook nieuwsgierig naar jou! Stuur een e-mail naar personeelszaken@komkids.nl of een bericht via WhatsApp naar 06-46541432. Dan praten we samen over jouw passie en ervaring. Wie weet tot snel...

<- Terug naar het vacatureoverzicht