Voor IKC Blink in Schiedam zoeken we een enthousiaste collega die ons team in de Hele Dagopvang (HDO) komt verstreken. Het gaat om 24 uur op een verticale groep met kinderen van 0-4 jaar. Je werkdagen zijn in ieder geval op woensdag en vrijdag, de derde dag wordt in overleg bepaald.

Wie ben jij?  
Iemand die met plezier naar werk gaat en werken met kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar onwijs leuk vindt. Jij bent een ervaren en energieke collega die niet bang is om initiatief te nemen. Je hebt een actieve werkhouding en een grote betrokkenheid bij onze kinderen en ouders. Je bent organisatorisch en communicatief sterk. Je bent flexibel, zelfverzekerd en durft te vragen.  

Goed om te weten
KomKids hanteert voor de HDO een rookbeleid. Dat betekent onze KomKids-medewerkers op deze groep niet-rokers zijn, omdat we de gezondheid van de kinderen voor op zetten. Daarom vragen we onze medewerkers ook om zich te laten vaccineren tegen kinkhoest.

Waar ga je werken?  
Blink is een kleurrijke, gezellige en uitdagende locatie met verschillende opvangsoorten voor kinderen:  

  • Hele dag Opvang (HDO) 
  • Buitenschoolse Opvang (BSO)  
  • Vakantieopvang
  • Verkorte Kinderopvang met VVE (VKV) 

In het moderne pand van IKC Blink, waarin ook de basisschool is gevestigd kunnen de kinderen genieten van alle faciliteiten. Dat betekent onder andere heerlijk spelen in het grote speellokaal dat binnen een handomdraai verandert in een mooi theater, voor elkaar koken in de ruime open keuken of rennen en klauteren op het speelplein. Kinderen van 4 tot 13 jaar vinden bij onze BSO zowel voor als na schooltijd een huiselijke plek om te ontspannen.   

De HDO en VKV-groep hebben een gezellige huiselijke sfeer, liggen naast elkaar en hebben een gezamenlijke keuken en badkamer. De BSO-ruimte ligt in de centrale hal van de school, dit zorgt voor een echt IKC-gevoel en saamhorigheid.  

Juist omdat het kindcentrum alle opvangvormen aanbiedt, kiezen ouders graag voor Kindcentrum Blink. Vanaf jongs af aan kunnen ze bij ons terecht totdat ze klaar zijn voor de middelbare school. Door de nauwe samenwerking met school gaan kinderen moeiteloos over van HDO naar de kleuterklas. Zo is de stap naar de basisschool leuk en niet te groot.  

Meer weten over jouw toekomstige locatie? Neem een kijkje bij Kindcentrum Blink.   

Jouw nieuwe team  
Samen met jouw collega`s ben jij het vaste en vertrouwde gezicht voor alle ouders en kinderen. Team Blink is dynamisch en heeft een mooie samenstelling van verschillende karakters die elkaar goed aanvullen. Juist deze samenstelling zorgt ervoor dat er veel ruimte is voor eigen input, meedenken en ideeën aandragen. Op de groep werk je voornamelijk alleen, dit kan uitgebreid worden met een collega wanneer de kindplaatsen verder omhoog gaan.  

Heb je na het lezen van deze vacature inhoudelijk vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met Cynthia, Locatiemanager van Blink, via cynthiavanderheide@komkids.nl of 06-20604983.

Profiel  
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene Pedagogisch Professional Buitenschoolse Opvang en Pedagogisch Professional Hele Dagopvang voor meer informatie.  

Interesse? Laat het weten! 
Word jij onze nieuwe Pedagogisch Professional bij Kindcentrum Blink? Laat het ons weten, want wij zijn ook nieuwsgierig naar jou! Stuur een e-mail naar personeelszaken@komkids.nl of een bericht via WhatsApp naar 06-46541432. Dan praten we samen over jouw passie en ervaring. Wie weet tot snel... 

Terug naar vacatureoverzicht.