Voor onze locatie De Wieken zoeken wij een Locatiespecialist Klein IKC/Pedagogisch Professional, die ons team voor 35 uur per week komt versterken. Deze uren worden verdeeld over groepsuren, aangevuld met management uren. Dat betekent dat jouw uren worden verdeeld over verschillende functies. Hoe jouw werkweek eruitziet?

  • 7,5 uur: Pedagogisch Professional Voorschoolse Opvang (VSO) van 7.00 - 8.30 uur - 3 dagen in de week.
  • 16 uur: Pedagogisch Professional Verkorte Kinderopvang met VVE (VKV) van 8.30 - 12.30 uur - 4 dagen in de week, ma/di/do/vr.
  • 14 uur: Pedagogisch Professional Buitenschoolse Opvang (BSO) van 14.30 - 18.00 uur - 3 dagen in de week op ma/di/do.
  • 4 uur: Locatiespecialist Klein IKC (management uren)

Wie ben jij?  
Jij bent onze onmisbare schakel! Jij bent een enthousiaste en energieke collega die zonder moeite een creatieve rol aanneemt in het team. Het bedenken en uitvoeren van nieuwe activiteiten is jou dan ook op het lijf geschreven en je zet graag een stapje extra om de kwaliteit van de opvang te blijven verbeteren. Jouw actieve werkhouding en grote betrokkenheid bij onze kinderen en ouders werken aanstekelijk waardoor je met plezier op de werkvloer te vinden bent. Zonder twijfel ben jij een organisatorische duizendpoot en ben je communicatief sterk. En hoewel je geen yoga koning hoeft te zijn, ben je wel flexibel, zelfverzekerd en durf je te vragen. 

Functie Locatiespecialist Klein IKC
Daarnaast horen de taken van een Locatiespecialist Klein IKC ook bij jouw functie. Dit houdt in dat jij binnen het team van De Wieken, een leidende rol hebt en een verlengstuk bent van de Locatiemanager op de werkvloer. Jij fungeert als aanspreekpunt voor de directie en leerkrachten van school en onderhoudt hierin het contact. Je zorgt ervoor dat het beleid wordt geïmplementeerd, nageleefd en bewaakt wordt. Ook ben jij verantwoordelijk voor interne bedrijf voerende taken, zoals bijvoorbeeld roosters maken, klachten behandelen en intakegesprekken voeren met ouders.

Waar ga je werken?
Kindcentrum De Wieken is een kleine locatie in Schiedam-West met verschillende opvangvormen:  

  • Verkorte Kinderopvang met VVE
  • Buitenschoolse Opvang

Waar ga je werken?  
Het warme en gezellige Klein IKC De Wieken is gevestigd in basisschool de gelijknamige in de wijk Schiedam-West. Het voordeel hiervan is dat de kinderen na schooltijd direct bij hun BSO zijn en zich hier echt thuis voelen. Bovendien hebben wij twee ruime lokalen tot onze beschikking. In het speellokaal bieden wij iedere dag leuke, leerzame en leeftijdsgerichte activiteiten aan. Deze activiteiten bedenken wij in samenspraak met de kinderen. Zo dagen wij de kinderen uit en ontstaat er een gevarieerd activiteitenaanbod. 

Jouw nieuwe team  
Op de KomKids-locaties Kindcentrum Toekomst, Kindcentrum De Wieken en ZiezoKids worden verschillende opvangsoorten aangeboden en werken collega's nauw samen. Hoewel de locaties zijn verdeeld over Schiedam-West helpen ze elkaar waar nodig is en vormen ze op die manier een hecht team met een grote mate van vrijheid. Door de onderlinge samenwerking van de verschillende locaties krijgen alle kinderen wijkgericht een leuk activiteitenaanbod en kunnen profiteren van ieder z'n kwaliteiten. Samenhorigheid en gezelligheid ontbreken in dit team zeker niet. Iedereen staat altijd voor elkaar klaar en zorgt dat je je welkom voelt. Dit zorgt voor een warme en fijne werksfeer, waardoor een nieuw gezicht vrijwel direct onderdeel is van het team.

Meer weten over jouw toekomstige locatie?  Neem een kijkje bij Kindcentrum De Wieken

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Neem dan contact op met Locatiemanager Jacqueline via jacquelineblok@komkids.nl of 06-13969067.

Profiel
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacatures van Pedagogisch Professional VKV/Peuterspeelzaal en Pedagogisch Professional BSO voor meer informatie.

Interesse? Laat het weten!
Word jij de nieuwe Locatiespecialist/Pedagogisch Professional De Wieken? Laat het ons weten, want wij zijn ook nieuwsgierig naar jou! Stuur een e-mail naar personeelszaken@komkids.nl of een bericht via WhatsApp naar 06-46541432. Dan praten we samen over jouw passie en ervaring. Wie weet tot snel...

<- Terug naar het vacatureoverzicht