Wij zijn voor een aantal Buitenschoolse Opvang (BSO) locaties van KomKids op zoek naar: 
enthousiaste vrijwillige chauffeurs m/v op oproepbasis.

KomKids heeft locaties in de Gemeenten Schiedam, Vlaardingen, Rotterdam en binnenkort in Maassluis. De ritten naar de BSO vallen vooralsnog binnen de Gemeente Schiedam.

De wereld ontdekken begint bij KomKids
Bij KomKids is kinderopvang meer dan opvang alleen. Wij zetten alles op alles om kinderen niet alleen een plezierige tijd te bieden, maar ook om ze op de beste manier te ondersteunen in hun ontwikkeling.
Met onze opvang en activiteiten ontdekken kinderen van 0 tot 13 jaar met veel plezier wat het kan, waar het goed in is, en wat de omgeving hem of haar te bieden heeft. Onze Pedagogisch Professionals zorgen voor de deskundige en enthousiaste begeleiding. Vertrouwde gezichten die altijd klaarstaan voor de kinderen met goede zorg, warmte en aandacht.

De werkzaamheden:

  • De werktijden zijn tussen 14.30 en 16.30 uur.
  • Je bestuurt een busje voor 9 personen met max. 7 kinderen en een Pedagogisch Professional. Je rijdt de hele groep van school naar een BSO-locatie; bijvoorbeeld een zwembad of voetbalverening.
  • We zoeken een chauffeur die één of liefst meerdere dagen op maandag t/m vrijdag kan rijden en bij incidentele gevallen zoals vakantie/ziekte van de andere vrijwilligers in kan vallen.

Wij vragen:

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B
  • Je hebt een flexibele en gemotiveerde werkhouding
  • Een Verklaring Omtrent het Gedrag Natuurlijke Personen

Wij bieden:

  • Een prettig werkklimaat
  • Een vergoeding voor onkosten
  • Jaarlijks een fan-tas-tisch personeelsevent!  

Solliciteren & Informatie
Ben jij de vrijwilliger die de kinderen veiligheid, vertrouwen en vooral een fijn vervoer kan bieden met een busje en wil je solliciteren, stuur dan je brief per mail aan info@komkids.nl , t.a.v. J. Dangerman. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Janice, Ontzorgspecialist bij KomKids via telefoon 010-4493200. 

Over KomKids
Samen op avontuur en nieuwe toffe dingen ontdekken. Bij KomKids ontdekken kinderen (0 tot 13 jaar) elke dag een beetje meer. We laten ze stap voor stap leren waar hun talenten liggen. Met het vertrouwde gezicht van onze Pedagogische Professionals inspireren en stimuleren we kinderen om zelf op avontuur te gaan. Van je eigen sokken uittrekken, nieuwe danspasjes leren tot échte robots bouwen.

Met onze flexibele en uitgebreide kinderopvang biedt KomKids altijd weer wat nieuws en blijven we kinderen prikkelen. Zo zorgen we dat jouw kind bij KomKids elke dag wel iets tofs beleeft.

Hoe we dat doen? Lees hier meer over KomKids kinderopvang en onze ambitie.

Ken je iemand onder je vrienden, kennissen of familieleden die mogelijk ook interesse heeft? Stuur deze vacature rustig door!

<- Terug naar vacatureoverzicht