komkids-nieuws-foto-Even voorstellen
Onze Locatiemanager Jacqueline Blok
2020 jacquelineblok


 


Onze Pedagogisch Begeleider is Franka Fortuin

Contactgegevens 
Piersonstraat 9
3119 RG Schiedam
Tel: 06-42615287
E-mail: startkids@komkids.nl
Registratienummer: 251116426

Wij bieden:
Buitenschoolse opvang  (voor- en naschools) voor
de kinderen van obs Het Startblok en CON de Wereldschool 
Vakantieopvang

Midden in de wijk Nieuwland, naast basisschool Het Startblok, vindt u onze huiselijke kinderopvang StartKids. Hier hebben we kleine en gezellige groepen kinderen van alle leeftijden en nationaliteiten. Binnen onze opvang hechten we veel waarde aan kinderparticipatie. De kinderen mogen altijd meedenken over de activiteiten die zij willen doen en waar zij heen willen. Zo leren we de kinderen zelfstandig keuzes te maken en hun talenten te ontdekken.

We werken nauw samen met basisschool Het Startblok: we halen de kinderen hier op en bovendien sluiten we regelmatig aan bij de activiteiten van de school. Aangrenzend aan onze bso-ruimte hebben we een ruime gymzaal en een groot schoolplein tot onze beschikking. Hier bieden wij onze kinderen een ruime keuze aan sportieve activiteiten aan. Onder deskundige begeleiding van onze pedagogisch medewerkers groeit uw kind bij StartKids op tot een sociale, zelfstandige en zelfverzekerde persoonlijkheid. 

Klik hier voor het pedagogisch beleid van KomKids.
Voor het centrum gebonden pedagogisch beleid van StartKids, klik hier.

StartKids is geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang, klik hier. Hier kunt u ook de Inspectierapporten van de GGD nalezen.

Sociale kaart
De sociale kaart is de wegwijzer naar kindercentra, scholen, lichamelijke gezondheid, vrije tijd, sportverenigingen en opvoeden in de wijk. Klik hier voor de sociale kaart van Schiedam-Nieuwland.