De TSO vindt plaats in het schoolgebouw van de Montessorischool Schiedam
Anthonie Muysstraat 2
3117 LD Schiedam
Tel: 06 - 46 00 12 18
E-mail: tsomontessori@komkids.nl

Coördinatoren
Claudia van Dijk en Audrey van Dorp
Zij zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag in de ochtend tussen 7.45 en 11.15 uur bereikbaar en in de middag tussen 13.30 en 15.00 uur.

Aanbod
De Tussen Schoolse Opvang vindt plaats op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 12.00 tot 13.05 uur.
De kinderen eten in diverse shifts en maken gebruik van verschillende ruimtes binnen de school. Zo eten de kinderen in de bibliotheek of in de ruimtes van de BSO. De lunch wordt volledig door KomKids verzorgd (o.a. volkoren boterhammen, groente/fruit, krentenbollen en wat lekkers om te drinken.)

De kinderen van de onderbouw gaan als eerste een half uurtje naar buiten, om daarna heerlijk te genieten van een door hen zelf belegde boterham en wat te drinken. Als de kinderen klaar zijn met eten, kunnen ze binnen zelf een boekje lezen of een spelletje doen.

Bij de middenbouw gaan de kinderen gelijk nadat ze uit school komen hun handen wassen om daarna een plekje aan tafel te kiezen. Zijn de kinderen klaar met eten, dan kunnen ze nog even iets voor zichzelf doen, spelletje boekje lezen of iets anders wat ze leuk vinden. Zij gaan als laatste nog een half uurtje naar buiten toe en krijgen daar activiteiten aangeboden van de medewerkers.

De kinderen in de bovenbouw gaan als eerste eten, daarna naar buiten en kunnen na het buiten speelmoment nog iets voor zichzelf doen voordat ze weer de klas in gaan.

Meer info kunt u vinden op www.montessorischiedam.nl/onze-leerlingen/tussenschoolse-opvang/

Download hier voor het inschrijfformulier voor TSO Montessori.
Bekijk hier de Algemene Voorwaarden van de Tussen Schoolse Opvang KomKids.