komkids-nieuws-foto-Even voorstellen
Tijdelijke Locatiemanager Demelza Liekendiek
 2019 demelzaliekendiek

Onze Pedagogisch Begeleider is: Debby van den Bosch

Contactgegevens
Burgemeester Van der Lippad 3
(Gevestigd in het gebouw van Scouting BvH) 
3119 JK Schiedam
Tel.: 06-13477205
E-mail: vaartkids@komkids.nl 
Registratienummer: 141297943

Wij bieden:
Buitenschoolse opvang voor kinderen van sbo de Poldervaart.

Welkom bij VaartKids, graag laten we u in het kort zien hoe onze locatie eruit ziet en wat er allemaal in de omgeving te doen is.
VaartKids is een kleinschalige gespecialiseerde BSO, waar opvang wordt geboden aan kinderen van sbo De Poldervaartschool en Gelinckschool. De opvang is bestemd voor kinderen met ontwikkelingsachterstand en zeer moeilijk lerende kinderen. Er kan ook sprake zijn van bijkomende problematiek zoals autisme, PDD-NOS, ADHD, hechtingsproblematiek. Maar ook kinderen zonder diagnose, maar die door hun gedrag niet op een reguliere basisschool/bso kunnen blijven zijn welkom.

De ingang:
De locatie aan het Burgemeester van der Lippad, delen wij samen met de Scouting BvH en ligt dicht bij de eerder genoemde scholen. 
2020 ingangVaartKids site
 
De keuken:
2020 dekeuken


 

 

 De chillhoek:
2020 chillhoek speelruimte


Wij knutselen graag met kosteloos materiaal.
2020 knutselen
 

Buitenterrein:
Het is een heerlijk plek voor diverse buitenactiviteiten en de ideale omgeving om samen op ontdekkingstocht te gaan of om een boomhut te maken. Er is een groot grasveld waar leuke balspellen gespeeld kunnen worden. Verder is er ook veel modder en er zijn volgelopen kleine beekjes en plassen. Kaplaarzen en reserve kleding zijn dus echt een must.
2020 buitenspelen

2020 buitenspelen 2


Klik hier voor het pedagogisch beleid van KomKids.
Voor het centrum gebonden beleid van VaartKids, klik hier.

VaartKids is geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang, klik hier. Hier kunt u ook de Inspectierapporten van de GGD nalezen.

Sociale kaart
De sociale kaart is de wegwijzer naar kindercentra, scholen, lichamelijke gezondheid, vrije tijd, sportverenigingen en opvoeden in de wijk. Klik hier voor de sociale kaart van Schiedam-Groenoord.