Inschrijven

Hoe kan ik mijn kind inschrijven voor opvang?
U kunt uw kind direct inschrijven via deze site (klik hier). Leest u hier het plaatsingsbeleid van KomKids. 

Hoe kan ik een rondleiding aanvragen?
Door telefonisch contact op te nemen met de Locatiemanager van één van onze kindcentra kunt een afspraak maken voor een rondleiding. Naast de rondleiding, kunt u vragen stellen en neemt de Locatiemanager het online informatiepakket met u door, de tarieven, algemene informatie en informatie over het desbetreffende kindcentrum.

Vanaf welke leeftijd voor welke vorm van opvang is inschrijven mogelijk?
- kinderdagopvang: tijdens zwangerschap*
- peuteropvang (peuterspeelzaal en VKV): vanaf 6 maanden
- buitenschoolse opvang: vanaf 12 maanden

* Een 'toekomstig' kind gelijktijdig inschrijven voor kinderdagopvang en een vorm van buitenschoolse opvang is helaas niet mogelijk.

Hoe werkt het digitaal ondertekenen van mijn overeenkomst?
De plaatsing is pas definitief nadat de handtekening op de overeenkomst wordt gezet. U ontvangt na de voorstelplaatsing een e-mail van de afdeling Service en Advies met een link. De overeenkomst wordt hiermee geopend en de handtekening kan digitaal gezet worden. Door het zetten van de handtekening gaat u akkoord met de plaatsing en met de algemene voorwaarden van KomKids. In hetzelfde document dient u ook te tekenen voor het afgeven van een SEPA-machtiging.

Dit gaat op zeer eenvoudige wijze en kan op een smartphone met een touchscreen of bijvoorbeeld met de muis van de computer. Na het zetten van de handtekening, wordt het getekende document direct geplaatst in het online ouderportaal en kunt u deze bekijken. U ontvangt het automatische bericht dat de plaatsing definitief is. Pas na het digitaal ondertekenen van de overeenkomst, wordt de plaatsing definitief gemaakt.

We hebben een filmpje gemaakt over het digitaal ondertekenen:

Terug