Omdat er waarschijnlijk meer ouders zijn met dezelfde vragen, hebben wij de veelgestelde vragen en bijbehorende antwoorden op een rijtje gezet .

Hoe kan ik mijn zoon/dochter inschrijven?
Dat kan via de website https://komkids.jibbie.nl met de inlog-gegevens van FlexWeb, jullie digitale KomKids omgeving. Klik hier voor een uitleg (PDF). Wij adviseren om in te schrijven via een computer/laptop/tablet. 

Ik wil meerdere kinderen inschrijven voor SummerKids, moet ik elk kind apart inschrijven?
Ja, elk kind moet apart worden ingeschreven. Het voordeel van Jibbie is dat de ouder- en kindgegevens al bekend zijn en je alleen de keuzes voor de activiteiten hoeft door te geven.

Ik ben mijn gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten voor FlexWeb. Wat moet ik doen? 
Het wachtwoord aanpassen kan via de inlog van FlexWeb-Mijn KomKids omgeving, klik hier voor de volledige uitleg.

Tot wanneer kan ik mijn kinderen inschrijven voor SummerKids?
Om alles tot in de puntjes te kunnen voorbereiden ontvangen wij graag jullie aanmelding voor zaterdag 20 juni 2020.

Wat moet ik doen op de dag zelf als mijn zoon/dochter toch niet kan komen?
Wanneer jullie zoon/dochter toch niet kan komen, om welke reden dan ook, geef dit op de betreffende dag a.u.b. vóór 9.00 uur telefonisch aan ons door via het speciale SummerKids telefoonnummer: 06-46001218*. Een berichtje sturen naar dit nummer via sms of WhatsApp kan kan ook, vermeld dan in het bericht: de reden, voor- en achternaam + geboortedatum van jullie zoon/dochter. De kosten van deze dag worden wel in rekening gebracht. 
*Dit is nu het telefoonnummer van onze locatie ZiezoKids, dus gebruik dit nummer pas vanaf maandag 20 juli.  

Kan er op de dag zelf nog geruild worden van activiteit?
Nee, dit is niet mogelijk. Na het inschrijven voor een activiteit is de inschrijving definitief en is deze niet meer te wijzigingen. Op de dag zelf kan er niet meer worden geruild.

Hoe streng worden de leeftijdscategorieën en voorwaarden gehanteerd? 
Tijdens de vakantie willen wij helemaal niet streng zijn, maar aan een aantal activiteiten en uitstapjes zitten bepaalde voorwaarden. Hier zijn verschillende redenen voor, dit kan zijn i.v.m. veiligheid of voorschriften vanuit de betrokken organisaties/bedrijven. Bij elke activiteit staat aangegeven voor welke leeftijdscategorie deze is geschikt of als er eventuele voorwaarden aan verbonden zijn.

Ik heb opvang vanaf 7.00 uur nodig, is dat mogelijk?
De standaard openingstijd tijdens de vakantieopvang is van 7.30 tot 18.00 uur. Wanneer jullie opvang nodig hebben vanaf 7.00 uur, is het mogelijk om een half uur extra vakantieopvang in te kopen. Het is ook mogelijk om extra verlengde opvang af te nemen tot 19.00 uur. Dit kan bij de inschrijving worden aangegeven.

Wat is het adres van Sportpark Willem-Alexander?2017 overzichtsfotosportparkPW
Sportpark Willem-Alexander
Zoomweg 2
3123 EP Schiedam

Gebruik voor de navigatie het volgende adres: Brederoweg 2 in Schiedam.
Let op dit is nog niet het eindpunt, als je rechts de weg volgt kom je op de Zoomweg, deze weg helemaal uit te rijden.

Welke Pedagogisch Medewerkers zijn er aanwezig?
We gaan zoveel mogelijk proberen om bij de start van de dag, pedagogisch medewerkers van verschillende locaties aanwezig te laten zijn. Het is fijn om een bekend gezicht te zien en op deze manier kan er ook een goede overdracht gedaan worden van de kinderen aan de medewerkers die de hele dag blijven. Alle Pedagogisch Medewerkers hebben een herkenbaar KomKids shirt aan, zodat jullie direct kunnen zien wie je aan kunnen spreken. We begrijpen dat het aanspreken van een voor hen onbekende  Pedagogisch Medewerker voor kinderen onwennig kan zijn. Uit ervaring weten we dat kinderen hier over het algemeen snel aan wennen. 

Gaat een activiteit altijd door?
Alle activiteiten en uitstapjes gaan door, ook al werkt het weer niet mee of is het aantal inschrijvingen niet zo groot. Mocht een activiteit afhankelijk zijn van bepaalde omstandigheden dan wordt dit specifiek aangegeven.

Waar blijven de vergeten/gevonden voorwerpen?
Elke dag blijven er een aantal voorwerpen achter op het terrein van SummerKids. Nu is het altijd handig om reserve kleding te hebben, maar het is fijner als de eigenaar het zelf kan dragen! We hebben alle vergeten voorwerpen, zie het online foto-album of de berichten in de online KomKids-omgeving (FlexWeb). Is bekends gezien? Kom dan snel naar de ontvangst-tent van SummerKids op Sportpark Willem-Alexander om het op te halen. Zodra SummerKids voorbij is bewaren we de voorwerpen nog 1 week en daarna worden ze geschonken aan een goed doel.

Mogen vriendje/vriendinnetjes, broers/zussen die niet ingeschreven staan bij KomKids ook meedoen? 
Dat kan! Alle kinderen van 4 t/m 12 jaar zijn van harte welkom. Neem voor meer informatie, mogelijkheden en kosten betreft SummerKids contact op met: KomKids Informatiewinkel - afdeling Service & Advies tel.: 010 – 4493200 of per mail: service@komkids.nl

Waar moet ik allemaal aan denken voordat ik mijn zoon/dochter naar SummerKids breng?
Er is een nieuwsbrief verzonden naar alle SummerKids-ouders met praktische informatie, handige tips en de link naar het SummerKids-dansje: klik hier om de brief online te lezen.

Wij hopen hiermee een groot aantal vragen te hebben beantwoord. Mocht jullie vraag er toch niet tussen zitten, stel deze dan gerust aan de Pedagogisch Medewerkers op de groep, zij helpen jullie graag verder.

Terug