Op deze pagina vindt u alle documenten, formulieren en linkjes voor (nieuwe) KomKids-ouders gemakkelijk bij de hand.

Informatiemap (nieuwe) KomKids-ouders
Pedagogisch beleid en werkplannen van KomKids 
Kwaliteitsbeleid  (PDF)
Zieke kinderen in de kinderopvang (PDF) 
Voeding in de kinderopvang (PDF)
Algemene voorwaarden (PDF)

Formulieren voor KomKids-ouders
Wanneer u als ouder/verzorger wil dat binnen het kindercentrum geneesmiddelen of zelfzorgmiddelen worden toegediend dan is het noodzakelijk dat u als ouders/verzorgers een “overeenkomst gebruik geneesmiddelen/zelfzorgmiddelen” invult en ondertekent.  Download Overeenkomst geneesmiddelen en zelfzorgmiddelen (PDF)

Voor de ouders van de Voorschoolse Kinderopvang met VVE (VKV) en peuteropvang
Verklaring geen recht op kinderopvangtoeslag (PDF)

Herroepingsformulier
Dit formulier alleen invullen en opsturen als u de overeenkomst/plaatsing binnen 14 dagen na ondertekenen van de overeenkomst wilt herroepen.

Ouderportaal

Via de button op de homepage heeft u ook toegang tot het online ouderportaal. Hier vindt u uw facturen, jaaropgaven en uw kennisgeving voor het aankomende jaar. Door het gebruik van het ouderportaal kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week inloggen, bestanden bekijken of wijzigingen doorgeven. U kunt uw account ook beheren op uw smartphone. U ontvangt uw persoonlijke inloggegevens na inschrijving van uw kind(eren).

Informatie en nieuwsberichten per centrum

Neemt u ook eens een kijkje op de locatiepagina van het betreffende kindercentrum, hier vindt u de centrumspecifieke informatie in het ' locatie specifiek beleidsplan' en houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws van het centrum. Op de algemene nieuwspagina vindt u ook van actuele (landelijke) ontwikkelingen rondom KomKids en de kinderopvang.

Linkjes
Wij verzamelen linksjes van verschillende websites. Deze zijn handig als u ouder/opvoeder bent en u meer wil weten over Kinderopvang.
Financiën: De Belastingdienst - Kinderopvangtoeslag
Ouders: BOink - Belangenverening van ouders in de kinderopvang