Soms heb je meer behoefte aan informatie over een aantal spraakmakende onderwerpen die kunnen spelen in het leven van een kind. Maar waar ga je die informatie vandaan halen?

Kennisbijeenkomsten
KomKids heeft meerdere interactieve workshops en kennisbijeenkomsten ontwikkeld. De kennisbijeenkomsten worden veelal verzorgd door de pedagogische afdeling van KomKids: het pedagogisch kenniscentrum.  De mensen binnen deze afdeling hebben door diverse pedagogische opleidingen extra kennis en ervaring opgedaan in de belevingswereld van kinderen, ouders en opvoeders. Door middel van theorie, interactie en gastsprekers gaan zij tijdens de Kennisbijeenkomsten de diepte in. Leer nieuwe dingen bij en deel ervaringen met elkaar tijdens deze vernieuwende bijeenkomsten.

Workshopreeks
Naast de kennisbijeenkomsten hebben wij een nauwe samenwerking met de Bibliotheek Schiedam en het Centrum voor Jeugd en Gezin om ouders/opvoeders mee te nemen in de wereld van het kind. Elk jaar hebben wij in de Workshopreeks nieuwe pedagogisch inhoudelijke onderwerpen die u als ouder/opvoeder wellicht aanspreken. U bent, samen met anderen in uw omgeving, van harte welkom om de Workshopreeks elke maand in de Korenbeurs bij te wonen.

Elke leeftijdsfase van 0 t/m 12 jaar roept specifieke vragen op, het aanbod is hier op aangepast, maar er worden ook onderwerpen aangehaald welke minder leeftijdsgebonden zijn. De keuze is aan u!

Alle kennisbijeenkomsten en workshops vanuit de Workshopreeks zijn gratis te bezoeken en terug te vinden in de KomKids agenda.